Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1105 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben şimdi buraya Karasakalın iş bitiremezliğinden dem vuracam diğerleri şanslı olduğundan bahsedecek ama alakası yok kazandığı tek bir maç yok vay canına neymiş bu adam dedirtecek olayı yok.
 
One Piece'den bu kadar sıkıldığım başka bir dönem olmamıştı. Israrla bölümlerde hiçbir şey olmuyor. Zoro vs. Lucci'yi çiz biraz bari onu okuyalım. Kaç haftadır ortada bi kaos var ama bir şey olduğu da yok. Orada Sanji var ne hikmetse koskoca sayı ne Saturn ile ne Kizaru ile aksiyona girmiyor. Luffy vs. Kizaru da hiç tatmin edici değildi.
 
Yonkou ünvanı Buggy ile büyük darbe almıştı ve Luffy nin şu sahneleri ile gözümde max koramiral seviyesi artık.rezillik resmen.
 
kim gelirse gelsin, isterse volkan öge gelsin. geldiğinde görürüz gelmekte olanı. hiçbir merakım yok bu konuda. kodamanlardan kimse ölmeyecek bu arc'ta da belli oldu, gerisi teferruat.
 
Dövüştüğüm kişi benden çok daha önce ayağa kalkıyorsa ve sevdiğim insanlara saldırıyorsa, ben onları koruyamıyorsam ben bu dövüşü kaybetmişimdir usta.
Sabaody'de arkadaşlarımı koruyamadım çok güçsüzüm diye yalap şalap ağlayan Luffy, ortamda 2 ciddi düşman varken Buster Callda gelmiş hala tıkınıyor. Nereden nereye geldik böyle...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık