Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1105: Aptallığın Zirvesi

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 40 22.9%
  • Orta

    Kullanılan: 46 26.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 89 50.9%

  • Kullanılan toplam oy
    175
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan acaba, Kizaru buster call esnasında Kimse adada yokken ve kimse fark edemeden Satürn'e ihanet edip onu öldürür mü?
Reis önce Hasır Şapka tayfasına çizik atar biraz. Sonra hepsini yener. En son adadan ayrılmadan Satürn'ü öldürür. Sonra yere yatıp geçen haftalar gibi yenilmiş taklidi yapar. Gazeteciler tayfayı yaralı görünce ölümcül bir savaşta Satürn'ü yendiler der. :)
 
Son düzenleme:
Koramiraller neden geldi neden gidiyor? Yahu su samuru meyvesi, sürme meyvesi, dalmaçyalı meyvesi... hiç mi bir koramiral de güzel şeytan meyvesi olmaz? Yeni tanıtılan koramirallerden bazılarından umudum vardı ama hüsran.
 
Zoro lucciyi yenseydi o hengamede bu bos bolum diyenler iyi diyecekti ben lucci sevmeme ragmen bolume kotu diyorum oyle bir oda dusmaniyim seriye deger verdigim icin boyle oldu yapacak bir sey yok
 
Sürekli de bizimkilerin yardım alıp alıp biz yaptık modunda olması da sinir bozucu ama
Tamam ortam gerçekten zorun da ötesinde ama Luffy'yi yemek yiyen bir mal gibi çizmeyip, Zoro'yu sille tokat döveceği bir kediyle uğraştırır gibi çizmeyip icraata geçirse herhalde biraz daha keyif alırdık :artiz:
Ona hiç şüphe yok. Ben şahsen Luffy'nin böyle handikaplı çizilmesine iyice ayar oldum. Bu adamlar Yonkou tayfası olmuş karşıda bu kadar kalabalık bir ordu varken bizimkilerin akmasını bekliyordum. Tarafımızda Stussy, Bonney, Sentomaru ve Pacifistalar da var diye seviniyordum. Fakat ne Luffy'ye, ne Zoro'ya ne de Sanji'ye adam akıllı bir dövüş çizmediği gibi tayfanın diğer elemenlarını da ordan oraya koşturan aptallara benzetti.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık