Ulan acaba, Kizaru buster call esnasında Kimse adada yokken ve kimse fark edemeden Satürn'e ihanet edip onu öldürür mü?
Egghead arc kapağı çıkmışRezillik. Haftaya da şöyle şeyler der
- YouTube
Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.youtube.com
Reis önce Hasır Şapka tayfasına çizik atar biraz. Sonra hepsini yener. En son adadan ayrılmadan Satürn'ü öldürür. Sonra yere yatıp geçen haftalar gibi yenilmiş taklidi yapar. Gazeteciler tayfayı yaralı görünce ölümcül bir savaşta Satürn'ü yendiler der.Ulan acaba, Kizaru buster call esnasında Kimse adada yokken ve kimse fark edemeden Satürn'e ihanet edip onu öldürür mü?
Kizaru da onu yapacak ne yüreği var ne de iradesiUlan acaba, Kizaru buster call esnasında Kimse adada yokken ve kimse fark edemeden Satürn'e ihanet edip onu öldürür mü?
Bazen çok hızlı olmak iyi bir şey değildir. İlişkilerine maksimum bir hafta veriyorum.Kizaru ile Doll arasındaki cinsel çekimi buram buram hissettim.
Ona hiç şüphe yok. Ben şahsen Luffy'nin böyle handikaplı çizilmesine iyice ayar oldum. Bu adamlar Yonkou tayfası olmuş karşıda bu kadar kalabalık bir ordu varken bizimkilerin akmasını bekliyordum. Tarafımızda Stussy, Bonney, Sentomaru ve Pacifistalar da var diye seviniyordum. Fakat ne Luffy'ye, ne Zoro'ya ne de Sanji'ye adam akıllı bir dövüş çizmediği gibi tayfanın diğer elemenlarını da ordan oraya koşturan aptallara benzetti.Sürekli de bizimkilerin yardım alıp alıp biz yaptık modunda olması da sinir bozucu ama
Tamam ortam gerçekten zorun da ötesinde ama Luffy'yi yemek yiyen bir mal gibi çizmeyip, Zoro'yu sille tokat döveceği bir kediyle uğraştırır gibi çizmeyip icraata geçirse herhalde biraz daha keyif alırdık