Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1105: Aptallığın Zirvesi

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 40 22.9%
  • Orta

    Kullanılan: 46 26.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 89 50.9%

  • Kullanılan toplam oy
    175
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kizaru Garp'ın durumuna düşmüş. Bi tarafta eski dostlar bi tarafta görevi. Üzücü.

Zoro herkes ZKK beklerken ZCKL oldu durum. Üzücü mü bilemedim.


Vegapunk'ın tamamen geri zekalı olduğuna artık ikna oldum. Luffy her zamanki gibi haklıymış, adam beynini depolayınca salaklaşmış. 500 yıl ileride zekasıyla bi acil durum protokolü, bi b planı bile eklememiş hiçbir şeye. Hayır bu Hükumet göz göre göre Ohara'yı yok etmiş, seni niye yok etmesinler en ufak bir şeyi bahane edip. İki gram beyni olan bile bir yedek plan hazırlar buna karşı, riski ne olursa olsun. Vegapunk'ta sözde yüzlerce ton beyin var, hepsini adanın üstüne depolamış. Nerde bunca beynin getirisi.

Gelenler devrimciler diyeceğim ama rapor veren eleman bunu Kizaru'ya bildirmeliyiz diyor. Özel olarak ona bildirmek istiyor niyeyse. Devrimciler olsa Satürn'e bildirmeliyiz derlerdi. Gelen şahıslar daha çok Kizaru'nun alanına giriyor gibi. Yani korsanlar. Shanks'ın gelmek için bir sebebi yok, Tiç desen çok alakasız yerlerdeydi en son ve Egghead ile bir alakası yok gibi görünürde. Bunlar muhtemelen Hasır Şapka filosu ve gelip Satürn'ü öldürecekler. Tarihe geçecek büyük olay da bi Gorosei'nin öldürülmesi olabilir.
Tabi ki en yüksek olasılık yine Devrimcilerde. Ama doğrudan Kizaru'ya raporlamak istemeleri kafa karıştırıyor Satürn de oradayken.
Oda Hasır şapka filosunu unutmuştur.Son arc editörleri aklına getirince yalandan çizer.
 
Bunlar ne zaman aksiyona katılacak merak ediyorum...Luffy bunları kontrol edebilir mi merak ediyorum meyvesi sayesinde ...Belki de böyle bir yeteneği vardır.


 
Kuma kızına sarılabiliyor ama başka bir şey yapamıyor eh tabi meyvesini kullansa bölüm 1 bölüm bile sürmez illa sündürecek.

Gelenler shanks olamaz shanks gelirse hele tayfasıyla beraber ne kizaru bırakır ne saturn bırakır adam luffy gibi değil direkt en güçlü saldırılarıyla tek atıyor yalandan dövüşmüyor,adaya gelse gelse kaçak dövüşecek birileri gelebilir karasakal olabilir veya bizimkilerin tayfadan birileri olabilir bizimkilerin kaçmasına yardım ederler oda da kimseyi fazla göstermeden bölümden yırtar.

Karasakal aslında gorosei'in meyvesini alsa 3. meyve olarak kendini yenilemeyle baya bir power up almış olur ama o kadar denizci varken kizaru lucci vs varken hepsini hallettirip gorosei aldıramaz oda sanki büyük savaş çizmesi lazım da daha gözü amelayatlı zor o iş gibi,en mantıklısı luffygillerin oyalama taktiğiyle adadan kaçırılması zaten hep yaptığı şey öbür türlü bir sürü karakteri harcaması lazım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 20)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık