Ağzına karabiber sürerim senin.9 kın ve yancıları off panel ölse negzel olur
Hepsi çok kıymetli adamlar, Wano onların sayesinde ayakta.
Ağzına karabiber sürerim senin.9 kın ve yancıları off panel ölse negzel olur
Kaido wano savaşında bir samurayı öldürmek için onu ortadan ikiye bölmedi mi?? Samurayların, kızartılıp da ve yanarak ölmelerini seyretmeye hazır değil miydi? Oden'i kim kurşunla öldürdü? Doflamingo bile gülücük meyvesi başarızlığı için kendisinin Kaido tarafından öldürüleceğini söylemedi mi ( law güçsüz durumdayken)? Luffy zaten öldü de Kid'i nasıl öldürsün? Kid kendisi, Kaido baygınken Big Mom'a gitti. Luffy ile uğraşırken kapı kapı dolaşıp Kid'i öldürmek için arama zahmetine mi girsin?Kaido nerde öldürmekten zevk alıyor ? Öldürmek istese Kiddi Luffyi öldürürdü. Adam kınları ve samurayları esir ediyor, Asurayı ikna etmeye çalışıyor, kendisine katılması konusunda. Kaido Kıyamet Sonrası bir dünya isteyen bir karakter, dünyada savaş çıkarayım, güçlü olan yaşasın diyen birisi, Lucci ile Kaido tamamen alakasız örnekler.
Beyaz-Gri-Siyah veya İyi-Kötü-Çirkin tamamen boş kalıplar bu arada. Bir karakter anlatıldığı kadar derindir, Kuzanla Kizaru 2 poz kesmekle daha derin olmuyorlar maalesef. Şuanda BB'nin çocukluğunda görülen ay ışığı altında çömelik durma pozisyonundan daha derin değiller. Biraz daha anlatılırlarsa bakarız Kaido'dan WB'den daha derinler mi diye
Lafınızı geri alın. Kuzan ve fujiyi yedirmeyiz.Amiraller bu evrenin yüz karasıdır.Oda bunları tasarlarken esinlendiği aktörlere çok büyük ayıp etmiştir bu kadar şerefsiz olarak yansıttığı için.
Bu kimdi?Son sayfada gelen Judge olabilir.
Amiraller = çöpDenizciler hakkındaki asağıdaki yoruma katılıyorum.
Bu arada gemiyi batıran ve Egghead A gidecek olan aşağıdakiler olabilir mi acaba.Hazir Neo-MADS kurdular kapak hikayesinde.Kendilerinin Sanji ve Luffy e borçlu hissetmeleri de olabilir yardıma gitme durumu.
Devrimciler olmasını daha çok isterdim gerçi.
Vegapunk'da savunmazsın ya.Güçsüzlüğüne rağmen delikanlı gibi karşısında duruyor, yanında değil.
@Kuroro 10 boyutlu satranç oynuyor...Denizciler hakkındaki asağıdaki yoruma katılıyorum.
Bu arada gemiyi batıran ve Egghead A gidecek olan aşağıdakiler olabilir mi acaba.Hazir Neo-MADS kurdular kapak hikayesinde.Kendilerinin Sanji ve Luffy e borçlu hissetmeleri de olabilir yardıma gitme durumu.
Devrimciler olmasını daha çok isterdim gerçi.