Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1105: Aptallığın Zirvesi

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 40 22.9%
  • Orta

    Kullanılan: 46 26.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 89 50.9%

  • Kullanılan toplam oy
    175
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido nerde öldürmekten zevk alıyor ? Öldürmek istese Kiddi Luffyi öldürürdü. Adam kınları ve samurayları esir ediyor, Asurayı ikna etmeye çalışıyor, kendisine katılması konusunda. Kaido Kıyamet Sonrası bir dünya isteyen bir karakter, dünyada savaş çıkarayım, güçlü olan yaşasın diyen birisi, Lucci ile Kaido tamamen alakasız örnekler.

Beyaz-Gri-Siyah veya İyi-Kötü-Çirkin tamamen boş kalıplar bu arada. Bir karakter anlatıldığı kadar derindir, Kuzanla Kizaru 2 poz kesmekle daha derin olmuyorlar maalesef. Şuanda BB'nin çocukluğunda görülen ay ışığı altında çömelik durma pozisyonundan daha derin değiller. Biraz daha anlatılırlarsa bakarız Kaido'dan WB'den daha derinler mi diye :)
Kaido wano savaşında bir samurayı öldürmek için onu ortadan ikiye bölmedi mi?? Samurayların, kızartılıp da ve yanarak ölmelerini seyretmeye hazır değil miydi? Oden'i kim kurşunla öldürdü? Doflamingo bile gülücük meyvesi başarızlığı için kendisinin Kaido tarafından öldürüleceğini söylemedi mi ( law güçsüz durumdayken)? Luffy zaten öldü de Kid'i nasıl öldürsün? Kid kendisi, Kaido baygınken Big Mom'a gitti. Luffy ile uğraşırken kapı kapı dolaşıp Kid'i öldürmek için arama zahmetine mi girsin?
 
Oda buraı okuyorsa kurguyu değiştirip kuroyu getirebilir :)
O değil de eski elemanlara bakıyosun ilk çıktıklarında özellikle buggy,kuro,don krieg hepsi ultra saf kötü çoluk çocuk demeden katledebilen ciddi kötülerdi hakikaten ben de özledim o ciddiyeti özellikle kötü adamlarda,ama seri ilerledikçe kötüler, koca yonkoular bile öyle karikatürize hale geldi ki eski kötü adamları mumla ara hale geldik
 
Denizciler hakkındaki asağıdaki yoruma katılıyorum.



Bu arada gemiyi batıran ve Egghead A gidecek olan aşağıdakiler olabilir mi acaba.Hazir Neo-MADS kurdular kapak hikayesinde.Kendilerinin Sanji ve Luffy e borçlu hissetmeleri de olabilir yardıma gitme durumu.

Devrimciler olmasını daha çok isterdim gerçi.

@Kuroro 10 boyutlu satranç oynuyor...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 18)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık