Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1105: Aptallığın Zirvesi

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 40 22.9%
  • Orta

    Kullanılan: 46 26.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 89 50.9%

  • Kullanılan toplam oy
    175
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kizaru Garp'ın durumuna düşmüş. Bi tarafta eski dostlar bi tarafta görevi. Üzücü.

Zoro herkes ZKK beklerken ZCKL oldu durum. Üzücü mü bilemedim.


Vegapunk'ın tamamen geri zekalı olduğuna artık ikna oldum. Luffy her zamanki gibi haklıymış, adam beynini depolayınca salaklaşmış. 500 yıl ileride zekasıyla bi acil durum protokolü, bi b planı bile eklememiş hiçbir şeye. Hayır bu Hükumet göz göre göre Ohara'yı yok etmiş, seni niye yok etmesinler en ufak bir şeyi bahane edip. İki gram beyni olan bile bir yedek plan hazırlar buna karşı, riski ne olursa olsun. Vegapunk'ta sözde yüzlerce ton beyin var, hepsini adanın üstüne depolamış. Nerde bunca beynin getirisi.

Gelenler devrimciler diyeceğim ama rapor veren eleman bunu Kizaru'ya bildirmeliyiz diyor. Özel olarak ona bildirmek istiyor niyeyse. Devrimciler olsa Satürn'e bildirmeliyiz derlerdi. Gelen şahıslar daha çok Kizaru'nun alanına giriyor gibi. Yani korsanlar. Shanks'ın gelmek için bir sebebi yok, Tiç desen çok alakasız yerlerdeydi en son ve Egghead ile bir alakası yok gibi görünürde. Bunlar muhtemelen Hasır Şapka filosu ve gelip Satürn'ü öldürecekler. Tarihe geçecek büyük olay da bi Gorosei'nin öldürülmesi olabilir.
Tabi ki en yüksek olasılık yine Devrimcilerde. Ama doğrudan Kizaru'ya raporlamak istemeleri kafa karıştırıyor Satürn de oradayken.
Aslında ZKK oldu Zoro Kill King işte :hhh:
 
Artık mevcut duruma alıştım.Her bölüm hikayeye katkısı olan hikayeyi ilerleten 1 en fazla 2 panel gerisi tamamen safsata,tek amacı sayı dolsun zaman geçsin maksadıyla çizilmiş saçmalıklar curcunası.Bu seri artık böyle ben bu duruma alıştım.Final bölümlerine kadar da böyle gidecektir seriyi bu gözle takip ettiğim için artık hayal kırıklığım baya azaldı.Çıkan sayıyı okumam analiz etmem maksimum 3 dakika sürüyor sonra unutuyorum.Son bölüme kadar bu şekilde devam.
 
Gelen ekip yüksek ihtimal BB tayfası olacak gibi duruyor. Olayların yavaş ilerlemesi biraz sıktı, umarım diğer bölümle ivme kazanırız. Neyse ki ara yok.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 22)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık