Kizaru şerefsiz mi değil mi hala çözemedim. Ama şerefsiz olma yolunda emin adımlarla yürüyor.Kizaru gibi adamlara ihtiyaç var . Bu seride artık daha duygusuz adamlar olmalı . Herkes zaten Luffynin safına geçiyor ada bossu tek kaldı utanmasa onu da Luffynin safına çekecek .
Bari Kizaru gibi adamların ciddi düşmanlığını görelim . Tadı kalmıyor bu işin .
Bu ekibe sempatisi var ama bağı yok . Görevini önce tutuyor sadece . Görevi gereği neyse onu yapacak . Kuzanın Garpa yaptığı gibi . Son arc amirallere bu yönden fazlaca değiniyorKizaru şerefsiz mi değil mi hala çözemedim. Ama şerefsiz olma yolunda emin adımlarla yürüyor.
Aynen, şerefsize ite de ihtiyaç var. Mesela Lucci şerefsizdir ama gerekli bir şerefsizdir. Herkes iyi olsa, kimi yerden yere vuracak bizim tayfa?Kizaru gibi adamlara ihtiyaç var . Bu seride artık daha duygusuz adamlar olmalı . Herkes zaten Luffynin safına geçiyor ada bossu tek kaldı utanmasa onu da Luffynin safına çekecek .
Bari Kizaru gibi adamların ciddi düşmanlığını görelim . Tadı kalmıyor bu işin .
Böyle bir sahne istiyorum çünkü vurması hiçbir etki yaratmadı, gelmesi ve kızını koruması gerekli duyguyu bana yaşattı. Vurdu ve ne oldu, adam hiçbir zarar almamış gibi ayağa kalktı ve tüm yaralarını iyileştirdi. Aslında net istediğim şey kaosun kendisi, Sanji falan hareket edemezken, biranda gelen bir karakterin hareket edebilir halde olması ve sürekli 800 yıldır kimse vurmamıştı, böyle bir olay ilk defa oluyor cümlesi beni irilti etmeye başladı.Neden böyle bir sahne istiyorsun? Bu ilahi bir güçten yardım bekleme işindense güç erkini halktan birinin yumruklaması daha güzel ve anlamlı.
Görev ve bağ vermek istiyorsa yazar okuyucuyu ikileme soksun(çarpışan iki tarafa da geçerli bir dayanak versin) bu kadar tek taraflı bir kötülükle karşı karşıya kaldığında insanlar, kimse Kizaru'nun görevine bağını sorgulamaz, it der geçerler.Bu ekibe sempatisi var ama bağı yok . Görevini önce tutuyor sadece . Görevi gereği neyse onu yapacak . Kuzanın Garpa yaptığı gibi . Son arc amirallere bu yönden fazlaca değiniyor
Kaos görmek istiyorum, terör estirsin istiyordum Saturn ama kesin bizimkiler üstün gelecektir.Sahiden biz 3 hafta mı beklemiş olduk ne için One piece sevgim bitecek şu bölümler yüzünden.
Elden ayaktan düşmüş ihtiyar sırf rahat yürüyebilmek icin örümcek meyvesi yemiş ahı gitmiş vahı kalmış onun shanks bunların aklını alır.Kaos görmek istiyorum, terör estirsin istiyordum Saturn ama kesin bizimkiler üstün gelecektir.