Bas avatarı üstüne iki gün Kuma öv ve ortalama 5 caps salla bitti lobin hayırlı uğurlu olsun. Bir düşman yaratıp onun üzerinden Kuma överek racon kesmen de lazım önerilerim tiksav ve 61siz. Dragon timden ekmek çıkarArkadaşlar, ben artık Kuma fanıyım. Varsa bir lobisi katılayım. Yoksa ben kurayım. @Dattebayo..! . Kurulum ayarları için yardımcı olur musun ?
Bizim Kumayla bir sorunumuz yok. Açılırsa kardeş lobi olur en fazlaBas avatarı üstüne iki gün Kuma öv ve ortalama 5 caps salla bitti lobin hayırlı uğurlu olsun. Bir düşman yaratıp onun üzerinden Kuma överek racon kesmen de lazım önerilerim tiksav ve 61siz. Dragon timden ekmek çıkar
Mantık doğru yönlendirme yanlış. Kutsal lobisine düşman olmalı. Kutsallarla içli dışlı karakterler kimlerse onların lobileri hedef alınmalı @King of the HellBas avatarı üstüne iki gün Kuma öv ve ortalama 5 caps salla bitti lobin hayırlı uğurlu olsun. Bir düşman yaratıp onun üzerinden Kuma överek racon kesmen de lazım önerilerim tiksav ve 61siz. Dragon timden ekmek çıkar
Kurarsan gelirim reis.Arkadaşlar, ben artık Kuma fanıyım. Varsa bir lobisi katılayım. Yoksa ben kurayım. @Dattebayo..! . Kurulum ayarları için yardımcı olur musun ?
Kurtlar vadisi operasyonu başlamıştır.Mantık doğru yönlendirme yanlış. Kutsal lobisine düşman olmalı. Kutsallarla içli dışlı karakterler kimlerse onların lobileri hedef alınmalı @King of the Hell
Caribou çamur dünyasına götürdü orada güzelce besliyor. Önümüzdeki sayı ortaya çıkacaktır. Sanji'yle birlikte Satürn ve Kizaru'ya dalacaklar.
Benim baya hoşuma gitti bölüm. Kuma büyük adam.
Luffy nereye gitti onu merak ediyorum.
1105Bak hele bak, üzüntüden kalabalık ortamı yok etme fikri aşılıyor efendisine Kizaru. Tırstı ortamdakilerin büyüklüğünden. Farkındaysanız Satürn'e saldıranlar içinde haki kullanabilen Sanji yerine saldırısı Satürn'e zarar vermeyen Franky'ye saldırdı.