Öyle bir şey demiyorum da yine de düşük diyorum. Roger korsanları diyince bile hâlâ millet titriyo.aga ne istiyon bütün tayfa luffy ile eşit güçte mi olsun anlamadım ki.
Resmi komik diye attım
Öyle bir şey demiyorum da yine de düşük diyorum. Roger korsanları diyince bile hâlâ millet titriyo.aga ne istiyon bütün tayfa luffy ile eşit güçte mi olsun anlamadım ki.
Top Tier satürn mü ?Sanji yine şovunu yapmış. Zorodan önce yine top tier birine saldırdı. Bu büyüklük halis mi?
Resmi çeviride 10 adam istediğini söylüyor. Eğer Merry'yi ve Sunny'yi üyeden sayıyorsa saçmalamış Oda. Çünkü bariz bir biçimde tayfanın güçlü üyelere ihtiyacı var. Tayfanın dört üyesi dışında Haki bilen başka üyesi yok. Bir de Usopp gözlem açtı ama Haki olduğundan haberi yok. Kötü denizci erleri bile silahlanma Haki'si kullanabiliyorlar.Oda Going Merry'i tayfadan biri olarak sayıyordu, o mantıkla sunny ile beraber 10 kişi oluyor işte. Tayfadan biri ölecek dedikten sonra Going Merry ölmüştü demek ki gemi tayfadan sayılıyor.
Kolu ve boynuzu koptu yüzüne çok ağır bir darbe aldı o da yetmedi Franky'nin Radical Beam saldırısından çok ağır hasar aldı ama herif geri iyileşti.Top Tier satürn mü ?
hahahahaha
Yonkoular.Kolu ve boynuzu koptu yüzüne çok ağır bir darbe aldı o da yetmedi Franky'nin Radical Beam saldırısından çok ağır hasar aldı ama herif geri iyileşti.
Senin için top tier olan karakterler kim?
Şunu denizcilerin önünde Saturn'e yaparsa olur. Oda iki dakika delikanlı ol şunu yap.Ulan Oda, Allah'ın varsa hazır Kuma buradayken Sanji'nin "Hükümet için en büyük tehdit olacağım." lafının altını doldurursun.
Serinin güç düzeni benim içinde Yonkou>amiral>YC1 şeklindedir.Yonkoular.
Evet öyle söylüyor ama gemiyi tayfadan sayıyor. Ha belki Kuma bundan sonra dirilmezse Bonney miço olarak katılsa iyi olur.Resmi çeviride 10 adam istediğini söylüyor. Eğer Merry'yi ve Sunny'yi üyeden sayıyorsa saçmalamış Oda. Çünkü bariz bir biçimde tayfanın güçlü üyelere ihtiyacı var. Tayfanın dört üyesi dışında Haki bilen başka üyesi yok. Bir de Usopp gözlem açtı ama Haki olduğundan haberi yok. Kötü denizci erleri bile silahlanma Haki'si kullanabiliyorlar.
Roger korsanlarından çok güçlü kaç tane adam sayabilirsin? Oden hariç 3 kişi harici çöp.Öyle bir şey demiyorum da yine de düşük diyorum. Roger korsanları diyince bile hâlâ millet titriyo.
Resmi komik diye attım