10 kişi istiyorum dedi kendisi dahil şu anda toplam 10 kişi var yani en az bir kişi daha katılacak.Eğer Luffy 'nin dediği gibi 10 kişi yetecekse bundan sonra tayfaya başka biri gelmez. Zaten büyük ihtimalle böyle kalacak.
Robin, Usopp, Brook da kullanıyor da bunlar zirve değiller zaten. Saydığın isimler de adam akıllı değil, efsane ötesi kullanıyorlar. Sıradan bir Yonko tayfasına göre gayet uygun.Yalnız hâlâ tayfada Luffy, Zoro, Sanji, Jinbei adam akıllı haki kullanabiliyor. Korsan kral tayfası olacak ama düz logia kullanıcısı gelse tayfanın geri kalanını süpürecek.
Bir de Kuma'nın ırkının yeni, çok gizemli özelliği var. Bölümde bir sürü yeni gizem var ama benim en çok merak ettiğim, amiral tekmesi yiyen Franky reisin nasıl olduğuEğer Kuma'yı öldürürsen adam değilsin lan SODA... Onca gereksiz vitaminsiz adamları öldürmedin hayatta bıraktın.
Kalkıp bu adamı harcarsan senin taaa....
Kuma'dan ötürü iyi dedim bölüme. Luffy üstünden 2. gizem oldu. 1- yemekelri kim getirdi. 2- Nasıl kayboldu ve nereye gitti.
Yalandan gizem...
Robin ve Brook nerede kullanmıştı?Robin, Usopp, Brook da kullanıyor da bunlar zirve değiller zaten. Saydığın isimler de adam akıllı değil, efsane ötesi kullanıyorlar. Sıradan bir Yonko tayfasına göre gayet uygun.
Oda Going Merry'i tayfadan biri olarak sayıyordu, o mantıkla sunny ile beraber 10 kişi oluyor işte. Tayfadan biri ölecek dedikten sonra Going Merry ölmüştü demek ki gemi tayfadan sayılıyor.10 kişi istiyorum dedi kendisi dahil şu anda toplam 10 kişi var yani en az bir kişi daha katılacak.
Muhtemelen katılacak olan da Yamato.
Karasakal Korsanları 10 Titanik kaptanından oluşuyor. Kuzan'ın 10. Titanik Kaptanı olduğunu gösteren bir bölüm vardı.
One Piece - Tortuga Çeviri
Korsanlar Kralı Gold Roger, bu dünyadaki herşeyi elde eder ve idam edilirken, tüm servetinin Grand Line’da olduğunu, onu arayıp bulmaları gerektiğinitortuga-ceviri.com
Muhtemelen aynısı Hasır Şapka Korsanları ve Kızıl Saç Korsanları içinde geçerli olacak.
Böyle sahne gelir o zamanRobin, Usopp, Brook da kullanıyor da bunlar zirve değiller zaten. Saydığın isimler de adam akıllı değil, efsane ötesi kullanıyorlar. Sıradan bir Yonko tayfasına göre gayet uygun.
Brook’ta ve Robin’de iki haki var diye biliyorum.Robin ve Brook nerede kullanmıştı?
aga ne istiyon bütün tayfa luffy ile eşit güçte mi olsun anlamadım ki.Böyle sahne gelir o zaman