Sağlam bir kuma rahatlıkla Amiral ayarına kadar çıkabilirmiş. Kral hakisi olsa Yonkou da olurmuş. Adam resmen uyanmış zoana tek attı. Orada lucci olsa pertti. İyileşme gücü olmayan herhangi birini inletirmiş. Zoro hariç.
Bana farklı şeyler söyle monti, beklenilen hareketler.@Kuroro @carpe d. em Dragoncular diğer liderlere itibar suikasti çekiyor, yetişin.
Zoro o atağı suratına yese gözünü Valhalla'da Ryuma'nın yanında açardı.Sağlam bir kuma rahatlıkla Amiral ayarına kadar çıkabilirmiş. Kral hakisi olsa Yonkou da olurmuş. Adam resmen uyanmış zoana tek attı. Orada lucci olsa pertti. İyileşme gücü olmayan herhangi birini inletirmiş. Zoro hariç.
Çok güzel yazmışsın dostum Sanji Piece mi bu?Kizaru Luffy den yumruk yedikten sonra zar zor kendine geldi. Şuan tam gücünde değil. Ve sanji şuan çok büyük powerup aldı. Serapim jimbei çizik bile atamadı. Sanjiyi şuan tepe noktasında. Zoro ileride şahin göz öncesi bir powerup daha alır ama sanji bir daha power up alacagını sanmıyorum. Son olarakta boşuna zoroda katılır savaşa demedim oda bile zoro fanlarını kızdırmak istemez. Zoroda gelir arada kılıc tokusturur Kizaruyla sanji yle birlikte yenerler.
Sanji emin ol bir bacakla kalmaz tüm bacakları kırar ve bir güzel bacak sote yaparKizaru Luffy den yumruk yedikten sonra zar zor kendine geldi. Şuan tam gücünde değil. Ve sanji şuan çok büyük powerup aldı. Serapim jimbei çizik bile atamadı. Sanjiyi şuan tepe noktasında. Zoro ileride şahin göz öncesi bir powerup daha alır ama sanji bir daha power up alacagını sanmıyorum. Son olarakta boşuna zoroda katılır savaşa demedim oda bile zoro fanlarını kızdırmak istemez. Zoroda gelir arada kılıc tokusturur Kizaruyla sanji yle birlikte yenerler.
Abartmamak lazım. Böyle sahneler genelde kurgudan dolayı oluşuyor. Mesela; Kinemon’un Kaidou’yu kesmesi gibi, tamamen kurgu icabı.Sağlam bir kuma rahatlıkla Amiral ayarına kadar çıkabilirmiş. Kral hakisi olsa Yonkou da olurmuş. Adam resmen uyanmış zoana tek attı. Orada lucci olsa pertti. İyileşme gücü olmayan herhangi birini inletirmiş. Zoro hariç.
Kinemon Kaidoyu kesmeyi denedi ama çizik veremedi Ama kuma verdi farklı detaylar varAbartmamak lazım. Böyle sahneler genelde kurgudan dolayı oluşuyor. Mesela; Kinemon’un Kaidou’yu kesmesi gibi, tamamen kurgu icabı.