Yalnız WB ile Kuma'nın başka ortak noktası ikisinin de babalık muhabbeti. Bu Bucaneer'lerde bir babalık muhabbeti oluyor.Ne kadar mesela Nika kadar mı Ada'dan büyük xD
Yalnız WB ile Kuma'nın başka ortak noktası ikisinin de babalık muhabbeti. Bu Bucaneer'lerde bir babalık muhabbeti oluyor.Ne kadar mesela Nika kadar mı Ada'dan büyük xD
Maymunlar(monkeyler) gibi en azından çocuğu yapıp bir yere atmıyorlar.Yalnız WB ile Kuma'nın başka ortak noktası ikisinin de babalık muhabbeti. Bu Bucaneer'lerde bir babalık muhabbeti oluyor.
Reyiz haklısın da WB'nin çocuğunu da deney malzemesi yapmışlar. (Wevill)Maymunlar(monkeyler) gibi en azından çocuğu yapıp bir yere atmıyorlar.
Ee yani? Sanji istediği kadar hızlı olsun, Kizarunun tek olayı hız mı? Zoro ne alaka, ben Zorodan mı bahsetmişim? Fuji ne alaka, şu anda ortamda Fuji mi var?Şuan tayfada sanji den hızlı bir karakter varmı? Isık denince akla ilk başta hız geliyor. Zoro Kizaruyla savaşsa hızına yetişebilicek mi? Luffy gorosei ile savaşsa ya kuma yada sanji Kizaruyla savaşmak zorunda. Zoronun suan rakibi var. Bu arada eşleşme den dolayı kızaru ya karsı şansı var. Fujitoraya karsı savaşsa Şanlı'nın hiç şansı hiç yok. Ona karsıda zoro kazanır derdim. Yerçekimi Şanlı'nın bütün avantajıno yok eder. Ama konu hız savası olunca tayfada sanji den hızlısı yok.
luffy daha hizli.Şuan tayfada sanji den hızlı bir karakter varmı? Isık denince akla ilk başta hız geliyor. Zoro Kizaruyla savaşsa hızına yetişebilicek mi? Luffy gorosei ile savaşsa ya kuma yada sanji Kizaruyla savaşmak zorunda. Zoronun suan rakibi var. Bu arada eşleşme den dolayı kızaru ya karsı şansı var. Fujitoraya karsı savaşsa Şanlı'nın hiç şansı hiç yok. Ona karsıda zoro kazanır derdim. Yerçekimi Şanlı'nın bütün avantajıno yok eder. Ama konu hız savası olunca tayfada sanji den hızlısı yok.
Sabah sabah yine başlamışsın uydurmalaraReyiz haklısın da WB'nin çocuğunu da deney malzemesi yapmışlar. (Wevill)
Diğer liderleri tanımıyoruz demiş resmen. Varsa yoksa Dragon.@Kuroro @carpe d. em Dragoncular diğer liderlere itibar suikasti çekiyor, yetişin.
Nesi uydurma? Manga resmi bilgisine göre Weevil özbeöz Newgate'dir.Sabah sabah yine başlamışsın uydurmalara
Her manga bilgisine güvenilseydi… O zaman Luffy’ye de Nika derdik…Nesi uydurma? Manga resmi bilgisine göre Weevil özbeöz Newgate'dir.
Diyonuz zaten.Her manga bilgisine güvenilseydi… O zaman Luffy’ye de Nika derdik…