Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1102 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam ne R'si yav? @Sodex ve @artyomdh devrimcileri bir kenara atıp sadece Sabo'yu destekleyip Dragona sallıyorlar onlara laf atabilmem için Sabo'ya sallamam lazım. Benim yoksa Sabo'yla bir derdim yok devrimci herkesi severim balık adam Hackı bile.

Sabocular lobiyi bölmese Devrimcilerin, Foruma kuracağı üstünlük
@Sodex fonlanıyor @artyomdh iyi analiz yapıyor.
 
Üzerinden örnek verdiğin tepkime gelirse ortam makaraya bağlayabilir diyen adam benim. Geldikten sonra foruma hiçbir eksisinin olmadığını gördük ama en nihayetinde. Hatta yaptığı analizler ön plana çıkan insanlara şevkle yazma aşkı geldi. Forumda sürekli makara dönüyor olmasının sebebi ana karakterin meyvesinin değişimiyle birlikte retcon üstüne retcon yiyen serinin itibarının insanların gözünde düşmesidir. Tepkime ile beğeni ile alakası yok millet iplemediği için billur geçiyor önemsiz yerlerde. Neyin şaka neyin gerçek olduğunu kavrayabilmek kişinin kendisini bağlar burada sorumluluk yazanda değil. Ginny üzerinden sıfatına tükürülen Dragon'a verilen tepkiler özünde gerçektir. Geri kalan bir sürü muhabbet de sadece makaradan ibarettir. Ama sen samimi değilsin. Mağduriyet yaratma çaban forumun kalitesini iplediğinden değil sevdiğin karakterle billur geçilmesinden rahatsız olmanda yatıyor. Burada Akainu, Kizaru vs gömülse bırak doğrucu Mehmet kesilmeyi en önde sallayanlardan olurdun. O yüzden geç bunları spoiler yorumları konusunda makara döner bölüm yorumları biraz daha ciddiyete dayalıdır. Uzun zamandır böyle bu durum. İçerik kalitesinden çok rahatsız olan cevherler kaliteli içerik üretsin onları okuyalım. Meydan burada.
Hiç bir etkisinin olmaması iddiası senin düşüncen. Önceden böyle alakasız, gereksiz, safi tepkime kasma amacı içeren yorumlar yoktu. Şimdi gırla. Eskiden yine makara dönüyordu ama şimdiki gibi tek amaç tepkime kasmak değildi, millet iki makara yapardı, sonra ciddi ciddi seri yorumlanırdı. Şimdi bazı arkadaşların tek amacı tepkime kasabileceği yorum yazabilmek, içeriği ve konuyla bağlantısı önemsiz. Benim şakayla derdim yok, hiç bir alakası olmayan yerde, sırf tepkime kasmak amaçlı, öylesine mesaj atılmasıyla derdim var. Bunu görüyoruz. Senin de önceki mesajlarını biliriz, yıllar önceki mesajlarına bak, şimdiki mesajlarına bak, diğer bazı arkadaşlar da öyle.

Beni bilen bilir, bugün Dragon savunuyorsak, alakasız yere adamı gömmeye çalışan, hakkını yiyenlerden dolayıdır. Önceleri Kaidou’yu, sonra Mihawk’ı, yeri geldiğinde Sanji’yi, şimdi de Dragon’u savunuyoruz. Hepsinin ortak noktası, arkalarından boş ve haksız muhabbet çevrilmesidir. Bu mevzu tepkime mevzusu yokken de vardı, çok karakterin hakkı yenildi. Yeri geldiğinde Amirallerin de hakkını savunduk, sen rahat ol. Belki hatırlamıyorsundur, belki görmemişsindir, ne bir karakterin hakkına girdik, ne de hak ettiğinden fazla övdük. Yıllar önceki mesajlarımı buraya atamam, hatırlayanlar bana hak vereceklerdir. Bu sıralar Dragon’un hakkı yenmeseydi, şimdi burada Dragon savunuyor olmazdım. Forum eskisi gibi olsa, şu fb bölümleri daha kaliteli analiz edilir, pek çok karakterin hakkını verirdik, şimdi durumu görüyoruz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 22)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık