Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1102 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de biliyorum Dragon daha major bir karakter olduğu için topa daha çok tutulacağını ama ben kimsenin Kuma'ya yorum yazdığını görmedim neredeyse.. veya Kuma harekete geçmek için çaba harcamayınca Kuma'ya üzüldüğüme pişman oldum falan diyen. Çünkü forumdaki herkes biliyor Oda'nın o mevzuyu teğet geçtiğini basiretsiz bir yazar olduğunu ama.. tabi herkes işine geldiği gibi takılıyor..
Dragon'a sallamak daha keyifli. Kim niye kuma'ya sallasin fani yok bir şeyi yok adamın.
 
Kurtarmazsın merak etme.Devrim adına bi halt yemiyor demen senin uydurman he buna katılırım en azından yapıp yapmadığına dair deliller yok ama organizasyon devam ettiğine göre yine orada tıkanıyorsunuz ama neye yarar zaten kabul etmiyorsunuz.Yahu Dragona gavat bile dediniz ki alakası bile yokken gerizekalı denince ayağa kalkıyorsunuz.
Dediğin o lafı ben kullanmam, günlük hayatımda da kullanmam o topa hiç girme.
Ayrıca uydurma muydurma yok. Çizilen kısmında bir halt yemediği ortada. Kumanın krallığında yaşanan belli, kumanın yaşadığı belli, ohara zamanı belli sonrasında robinle alakası belli hiç değilse git robini bir şekilde himaye et be serinin tırt karakterlerinde bile posteri var, son hükumet baskınındaki konuşmaları tavırları belli, sözleri ortada...
Daha önce zaten hükumete doğrudan savaş açmamış. Wano desen o ne yeniliyor mu diyecekse başka sıkıntı yok bilip de gitmemişse o da başka bir sıkıntı. İvankov olmasa yeri yurdu yok. Bilgi desen spandam daha bilgili adamdan. Ama Sabo gibi adama bakıyorsun herifin her gözüktüğü sahnede icraatı var neredeyse.

Herkes farkında bu Oda illaki iadei itibara girişecek biliyoruz ama şimdiye kadar çizdiği imaj hem çok kötü hem de sizin savunmaya çalıştığınız noktalar çok yanlış. O da başka şeyler yapmıştır denemiştir ama oda kurguya siluet koyuyor şimdi de dersin neyse denir. Ama bu ginny gibi isimleri aşağılayarak ya da sanki dragon davasına çok büyük hizmetler etmiş gibi anlatarak şu an siz uyduruyorsunuz varsa bir uydurma. Yarın öbür gün dragon bir işe yarasa bile sizin bu yazdıklarınız ne yazık ki kötü savunmalar. Çünkü aslında durmamış ve uğraşmış olsa "dava uğruna onunla uğraşamaz" savınız çöker yok eğer denememişse bile bu sefer bugüne kadar bir yol ilerleyemediğini anlarız. Ginny yakalandığı için gerizekalı falan değildir. İvankov yoldaşının oğlu olduğunu öğrendiği an büyük savaşlar vermiştir luffy için. Şimdiye kadar görünen dragon ise sözleri ve tavırlarıyla "rakı içmek medeniyettir be ya" tadında bir karakter olmuş ve büyük hayal kırıklığına dönüşmüştür.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 23)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık