Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1102 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Tiksav Lee Bence Kuma ve İvankov da hatalı zaten. Zamanında anlattık bunları... Ama bu adamların lideri ve olası bir kurtarma operasyonunu organize etmesini bekleyeceğimiz kişi Dragon bu da bir gerçek.
Aga o zaman Dragon gibi adam olamayan Kuma için burada niye sular seller ağlayıp üzüldünüz.

Timsah göz yaşları mıydı onlar?
(@Sir Crocodile üzerine alınma abi)
 
Jujutsu kaisen,
Bleach,
berserk chapteri cikar:

Guzel atraksiyon vardi, taktikler iyiydi, nabiz cok yuksek.

One piece chapteri cikar:
Dragon burnunu kasir,kuma kabiz olur,
digeri luffyni anasi kim deyip brezilya dedikodusu dondurur

Boş bolum oldugunu icin artik farkettiyseniz karakterlerin baska seylerini konusmaya basladik.

Hicbir sey vaat etmiyor cunku.
Okuyun 1.sayfadan beri yorumlari.
 
Çok saçma bir yanıt Kuma dediğin Buccaner ırkına sahip doğuştan aşırı dayanıklı bir de üzerine teleport meyvesi var birini kurtarmak istesem ilk yemek isteyeceğim meyve teleport atma olurdu heralde. Oradan gidip çekip alabilirdi. Kendi kalkışmemişken Dragonu da bir kere ittirmemiş yardım etsin diye.

Daha suçlu olan kişi asıl Kuma. Yoldaşını satmak mı? Diğer parçanı yarı yolda bırakmak mı ? Ginny, Kuma'nın sırdaşı normal şartlarda Kuma onunla evlenmek isterdi. Birlikte büyüdüler.

Sen seni komutanın kurtarmaya gelmese mi daha çok zoruna gider yoksa diğer asker kardeşin mi?
Kuma’nın meyvesi teleport etmiyor, onun gücü ışınlanma değil yanlış bir algı var. @BirGaripMami usta bizim sniperın gücüne çökmeye çalışıyorlar.
 
@Tiksav Lee Bence Kuma ve İvankov da hatalı zaten. Zamanında anlattık bunları... Ama bu adamların lideri ve olası bir kurtarma operasyonunu organize etmesini bekleyeceğimiz kişi Dragon bu da bir gerçek.
Reis tek bir kusuru da yok ki çakma ejderin. Kuma hiç değilse ginnynin hatırası için bonney ile meşgul oluyor onun için bütün her şeyini veriyor ve hatta bu çaresizlikte dragon bu herifi alıp hükumetin teknoloji menbaı olan adama yolluyor. Daha önce de dedim o sırada bırak bonneyi devrim için de zaten vegaya çökmesi gerekirken kumayı yollayıp hükumetin kucağına düşürüyor ve daha da beter güçlendiriyor düşmanını. Kuma bonney için hayatından vazgeçiyor bu sırada. Niye aynı kefeye koyuyorum?
İvankov desen adamın ayarttıkları ve krallığı olmasa devrimciler yersiz yurtsuz kalacaklar. Hapse düşmüş orada bile yoldaşımın oğludur diye neler neler yapmış. Dragonda ise Oda büyük ihtimalle sonra yamar uydururum diye kıl bile oynattırmadı. O yüzden bunların yanında drag-on yine beter bir halde.
 
Ben de biliyorum Dragon daha major bir karakter olduğu için topa daha çok tutulacağını ama ben kimsenin Kuma'ya yorum yazdığını görmedim neredeyse.. veya Kuma harekete geçmek için çaba harcamayınca Kuma'ya üzüldüğüme pişman oldum falan diyen. Çünkü forumdaki herkes biliyor Oda'nın o mevzuyu teğet geçtiğini basiretsiz bir yazar olduğunu ama.. tabi herkes işine geldiği gibi takılıyor..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 19)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık