Lucci:Bu sahnenin dayanıklılık ile alakası yok, Zoro en sert bakışlı karakterdir
Güzel tespit ama aradaki fark olayı da gerçek, Jozu atağı tutunca aradaki farkı da görmüş olduMihawk’ın MF’ye niye geldiği belli oldu. karizma çizilmesin diye WB ile aradaki farkı görmeye geldim yalanı sıkmış. @Alpamis @II. Invictus @Whitebear D @Mihawk @kaizokuou
Hee öyle miymiş usta ?Mihawk’ın MF’ye niye geldiği belli oldu. karizma çizilmesin diye WB ile aradaki farkı görmeye geldim yalanı sıkmış. @Alpamis @II. Invictus @Whitebear D @Mihawk @kaizokuou
Bir insan fan olmak için bu kadar mı doğru karakter seçimi yapar yav! Her bölüm Zoro ve Mihawk'a arada da Wb'ye artı yazıyor. Neyse ki ne Luffy ne Kid ne Law ne Dragon ne de Garp fanı değilim. Çok şükürrrr.
Eksi Bağdat’da olsa gider buluruz ustam.Mihawk’ın MF’ye niye geldiği belli oldu. karizma çizilmesin diye WB ile aradaki farkı görmeye geldim yalanı sıkmış. @Alpamis @II. Invictus @Whitebear D @Mihawk @kaizokuou
OP için enerjim kalmadı yoksa kitap yazardık usta... Hatta ne kitabı cilt cilt ansiklopedi döşerdik buraya...Eksi Bağdat’da olsa gider buluruz ustam.