Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1102: Kuma'nın Hayatı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 105 71.4%
  • Orta

    Kullanılan: 28 19.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 14 9.5%

  • Kullanılan toplam oy
    147
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bölümün yarısı eski bölümlerin tekrarı olduğu halde beğendim. hem o sıralarda gaz yüklemesi yaptı hem sonunda fb bitti gibi. ama anıların dokununca kaybolmasını beklemiyordum. acaba onları dokunmadan inceleyebilen vegapunk bonney e anne olsun diye stussy ye vermiş midir? satürn için gene kendine yakışacak namuzsuzlukta planlar hazırlatmış. demekki kuma bonney önünde kendini falan patlacak. kuma nın istediği gibi davul sesleri eşliğinde satürn çalınacak. açıkcası bu son kısma bu bölüme kadar imkansuz gözüyle bakmıştım ama galiba satürn inecek diye düşünüyorum. hem iki yonkoyu şıp diye aradan çıkarması hem gökten nikanın düşmesi hem kumanın hayatı yüksek bir ihtimalle satürnün düşmesi gibi göründü bana.
 
Bölümlerin isimlere bak, 30 bölüm Dragon anlatmazsa kaos çıkar. :oops:

1096: Kumachi
1097: Ginny
1098: Bonney'nin Doğumu
1100: Teşekkür Ederim, Bonney
1001: Sevgili Bonney
1102: Kuma'nın Hayatı
daha 6 bölüm olmuş. geriye dönüp saymamıştım ama forumda sürekli uzadı artık denince beynimde algı oluşmuş daha fazla diye düşünmüştüm.
Kuma nın hayatını lastik gibi uzattı . Bu kadar uzatmasının bir sebebi olmalı. Kuma sanırım gidici ve sanırım Ruh hali tam olarak bu caps...

Yanında Satürn gidici sanırım. Hatta sırf Satürn ü bulmak için Marinjose ye gitti bile diyebiliriz sanırım Kuma için .....Bu herşeyi açıklar. :artiz:
çok hain bir fikrim var. kumanın red line ı tırmanıp hemen arkaya geçmesinden bence kimseyi aramadığını çıkarabiliriz. vega köpeği de satürne uymayıp kumanın bilincini bırakmayacağına göre. son argüman olarakta satürnün ilk kimi öldürmem en zalimcesi olur lafından yola çıkarak acaba kumayı satürn bonneynin önünde imha edip ona işkence etmek için istiyor olabilir mi? gerçek bir işkence olmaz mı? zaten ortamda işe yarayacak adamlar bitik yatıyor diğerleri de paralize oldular.
 
Benim kafama yatmayan bir konu var.

Kuma bu makine olma meselesini kızı rehin tutulduğu için kabul etmişti. E bunun kızı kurtulmuş, korsan olmuş, hatta başında ödül bile var. Alsın kızını gitsin kimsenin bilmediği bir yerde onunla birlikte yaşasın. Bunu engelleyebilecek herhangi bir başka şey yok gördüğüm kadarıyla. Yerini gösterecek çip falan varsa da Vegapunk'tan istese bunu çıkarırdı. Hikayenin bağlanma şekli bana garip geldi. Kaçıp kurtulma ihtimali varken, niye ölmeyi seçtiği konusu havada kalmış.
Kuma barış için kendini feda ediyor aynı zamanda. Bir de devrimci olduğu için kaçarsa vegaya zarar verirler düşüncesi de olabilir. Diğer sebep ise inançlı biri. Sözünde duruyor dini sebepler vs.
 
Mihawk’ın MF’ye niye geldiği belli oldu. karizma çizilmesin diye WB ile aradaki farkı görmeye geldim yalanı sıkmış. @Alpamis @II. Invictus @Whitebear D @Mihawk @kaizokuou

Belki de kayıp yüzyıldan beri en büyük toplu savaş oldu orada. Law gitmiş, Kid gitmiş. Bütün dünya izliyor. Mihawk unvan için gitse hiçbir olaya dahil olmadan geri dönerdi. Kuma bile "iddiali bir söylem" diyor. Roger'ın idamına gidenler, oğlunun da idamına gidiyor.

Mihawk'ın unvan için geldiğinin kanıtı var mı, kendi ağzından diyor mu "unvan gitmesin diye geldik aga" diye.

Gidince şaşırıyor adamlar "geleceğini bile düşünmedik" diye.

Mihawk kendi ağzından belirtsin bunu, kabul edeyim. Yoksa bu şekil her karakteri patlatırım.

Ortada eksi yiyeceği bir durum yok.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık