Bonney kendisini Ace olarak değil Luffy olarak hayal etmiş reis bir dahaki @RedTeroR tartışmanda kullanırsın bu argümanı :sSadece Luffy için gözleri yaşlı bir şekilde sevinç içindeyim.
Ne büyük adamsın reyiz. İyiki seni tanımışız.
Olum bu Luffy nasıl bir toplama karakter böyle ya. Shanks bakar Roger görür Kuma bakar dragon görür. Bilmem kim bakar Nika görür kendine has hiç mi özelliği olmaz ya. Luffyi murdar etti yemin ediyorum.
Abi benim yorumum şakayla karışık olsa da içeriği mantıklı. Luffy’i takip ediyorduysa Ace ve Sabo’yu da bilmesi lazım. Ace idam edilirken Sabo’ya neden söylememiş olabilir.Kutsalı da Dragon göndermiş teknesini patlatıp Sabo'yu ele geçirmek için.
Ünlü futbolcu Hakan tüpsalBonney, Nika'yı görmediğine göre kendini nasıl Nika olarak hayal etti?
Müthis yazar soda vol. 231232421424
Cilt bilmemkaçın SBS kısmında Oda: "Bilirsiniz çocukların hayal gücü çok kuvvetli olur. Bu yüzden Bonney o sırada kendini Nika olarak hayal etmeyi başarmıştı. Şimdi olsa yapamaz "Bonney, Nika'yı görmediğine göre kendini nasıl Nika olarak hayal etti?
Müthis yazar soda vol. 231232421424
Kendimi kıskançlıktan Nika olarak hayal etmeyi planlıyorum belki ben de kazanırım xD@RedTeroR kıskançlıktan deli olacak.