Burun aşağı gösteren ok gibi. Hükümeti alaşağı edeceğim manası taşır.Dragon'un çene bucaneerleri geçmiş, burun mihawk'ın çakısına benziyor bu nasıl çizim olm
Luffy, Bucanner mi çıktı şimdi xDDragon'un çene bucaneerleri geçmiş, burun mihawk'ın çakısına benziyor bu nasıl çizim olm
Bölümde 10 yaşında güncelde 12 yaşında.şimdi Bonny normal olarak 11 yaşında mı? ama yeteneği ile 20li yaşlarda geziyor hep?
Meyvenin ismi Ne yedirsem bulamadım uydurdum umursamadım nomi diye geciyor gücleri odanın canı sıkıldıkça değisiyor.Bonney'in meyvesi resmi olarak açıklandı mı? Yok mu bilen beyler?
Zoro mu ekledi. Niye haberi yok? Emma'dır o Emma.Bu neyi değiştirir kullanmış, sen de gelip @Alpamis gibi saldırısına değil kral haki saldı orada demeyeceksin herhalde xD
Git köşede ağla Reis xD
Eğer her şeyi birebir kopyalıyorsa, en güçlü meyve olur. Muhtemelen meyve özelliklerini biraz kopyalayabiliyordur. Kısacaktır. Şu an Nika meyvesini kontrol ediyor bildiğin, tam kontrol sahibi olsaydı durdurulamaz olurdu.bu Bonney'in meyve çok mu güçlü yoksa güçsüz mü anlamadım yaw