hahahahaha ciddi misin xDAce'de haki yoktu yav çıkarsa retcon olur. Smoker'a bir şey yapamıyordu.
hahahahaha ciddi misin xDAce'de haki yoktu yav çıkarsa retcon olur. Smoker'a bir şey yapamıyordu.
Retcon gelebilir. Manga verisi ile konuşuyorum.hahahahaha ciddi misin xD
Ace yaşasaydı Luffy Ace'i ancak Wano sonunda geçebilirdi o da belki. Zaman atlaması öncesi tam oturmamış Haki muhabbetine kurban gitti herifin karizması. Nolur beni ıslatma su sevmiyorum diyen noob Croco'ya bile iade-i itibar yapıldı Ace hala donut olarak kaldı...Ace yaşasa sağ kollarla değil yonkolarla dövüşürdü. Fazla küçümsüyor forum ya zevkine ya da yalandan
Her shici aynı güçte midir?Bu arada Ace shicler kadar güçlü değildir zırvasını söyleyen lütfü fanlarıdır olsa olsa, sen de söylemiş olabilirsin benim için Ace'in Kata'yı evire çevire döveceği ilk günden belliydi zaten
Satürn’e yüzünü kapatıp bir süre kıpırdayamayacağım derken sevinci görünmesin diye yüzünü kapatıyor, sevinçten paralize oluyordu. Nikayla temas etmekten onur duydu.Olası bir Nika vs. Satürn'de çalan davul seslerine yattığı yerden Kizaru'nun vereceği tepkiyi merak ediyorum. Oynamaya başlarsa Satürn "Hani kıpırdayamıyordun lan ibibik" minvalinde sallar.
Manga verisi ne la ne anlatıyorsun ? Hakinin iki yıl sonraki kullanımı retcon zaten öncesinde yok öyle bir şey. Bunun Ace ve gücüyle ne alakası var.Retcon gelebilir. Manga verisi ile konuşuyorum.
Fark etmez Shiclerden değil Ace'in Kata'yı dövmesinden bahsediyorum genel olarak.Her shici aynı güçte midir?
Genç hali ile zor ama potansiyel bakımından yenebilir. Potansiyeli Luffy kadar olmasa da bir hayli yüksek Ace ve Sabo'nun.Fark etmez Shiclerden değil Ace'in Kata'yı dövmesinden bahsediyorum genel olarak.
Katılmıyorum.Manga verisi ne la ne anlatıyorsun ? Hakinin iki yıl sonraki kullanımı retcon zaten öncesinde yok öyle bir şey. Bunun Ace ve gücüyle ne alakası var.
Fark etmez Shiclerden değil Ace'in Kata'yı dövmesinden bahsediyorum genel olarak.
Illa ki Ace de haki kullanıyor olurdu yaşasaydı Burgess gibi bir avel iki tip haki kullanıyorken ace hakisiz olur mu?Katılmıyorum.