Ace 12 yaşında gibi Hancock rezalet sen daha çizme ulan ayı demek istiyorum Odaya.
Son düzenleme:
Vegapunk'ın niyetinin kötü olmadığı da böylece ortaya çıkmış oldu. Satürn'ün olaya müdahalesi sonrası Kuma şeytanla pazarlık yapmak zorunda kalmış.Saturn talimatı vermiş, Kuma’yı robot yapacaklar, Kizaru da denden mushi’yle bunu konuşuyor, Vegapunk bunu öğrenince çok üzülüyor. Akabinde Kuma ve Bonney’i mutlu mesut yatarlarken görüyoruz, başlarına gelecekleri bilmeden. İyice dolduk artık Saturn şişkosuna
Kim diyor? Meyvesini kullandığını görmedik.Kelepçe gücünü sınırlamıyor ki.
Kaç turda yener*
Sen ne diyorsun o önemli bırak şimdi kim ne diyoru.Kim diyor? Meyvesini kullandığını görmedik.
Luffy vs Lucci sonu gibi yeniyordu. Mangada hangisinin önce düştüğü belli değil dersen de savaşın hemen ardından Wb'ye saldıracak gücü vardı bebenin. Çaylakken o seviyede olması yeterli doneReis nerede Jinbe yeniyor Ace? Berabere kalıyorlardı diye hatırlıyorum.
Diyorum ki Luffy 3 sene olmadan Kaidoyu indirdi Yonko oldu. Ace 3 sene sonunda Jinbei ile berabere kaldı torpilli kontenjandan Yonko 2. Komutan oldu.Sen ne diyorsun o önemli bırak şimdi kim ne diyoru.
Adam nasıl bi kral ya geleceği gören hakisi açık geziyorHaha, yakında herkes Nika'yı aslında biliyormuş olacak teorim de tuttu. @Trafalgar Law
Sakalsız Mihawk yakışmış.Yine keyiflendik. Mihawk yine farkını koymuş. Arkada bir posta da dayak atmış.
Bir de üzerine Ace Lord indirmiş.
Bir de içinden geçenleri söyle şimdiDiyorum ki Luffy 3 sene olmadan Kaidoyu indirdi Yonko oldu. Ace 3 sene sonunda Jinbei ile berabere kaldı torpilli kontenjandan Yonko 2. Komutan oldu.
Diyeceklerim bu kadar.