Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1100 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tipiymiş :artiz:
Milyon tane şey var milletin gömdüğü tipi mipi bunların sonunda gelir belki o da millet kızdığından. Göz kapalı fanlık tribine de katlanalım canın sağ olsun ama haftalarca milletin neye kızdığı neye laf attığı belli. Yedi içti diye de laf atan yok.
Herifin görünen tek icraatı bir krallığa baskın vermesi onda da ganimeti peşleyip çekip gitmiş. Kuma devrimcileri bırakıp Bonney için gelip kazara oralarda dolanmasa kral daha kötü bir tutumla geri geliyordu.
Elindeki komutanlar hatta özoğluna dair sıkıntılı anlarda harekete geçmemiş. Başka işler yapıyordur diye savunulsa onu da yapmadığı bilgisizliğinden belli, doğru dürüst bir şey de yapmamış. Saboya bile krala dokunduysa diye atar yapıyor.
Kumayı gitmiş vegapunka yollamış. Başka hiçbir falsosu olmasa bu tek başına yeterdi herifi gömmek için.
Ginny konusunda millet zaten sonuna kadar haklı. Luffy olmasa ivankovdan da bir iş çıkmayacaktı.
Neymiş bir gün gelecek üç beş aksiyon çizilecekmiş. Evet tüm op okurları biliyor ki bu herife illa üç beş şey yaptıracaktır Bay Oda, bunun aksini bekleyen bir okuyucu bile yoktur. Ama bu şu ana kadarki kötü imajı silmiyor böyle şeyler.
Biz onlara da cevap verdik, tekrar tekrar hem de. Demek ki cevaplarımızı görmemişsiniz. Bir daha verelim, sorun yok.

Herifin görünen tek icraatı diyorsun, adam kaç panel göründü ki? Luffy gibi 100 bölüm çizilmiyor bu adama. Bir kaç panel çizildi, onda da bir ada halkını özgür kıldı, sonra da o özgür kıldığı halk başka adaları özgür kıldı. Şu an Kuma yeniden köle olmadıysa, onca adayı özgürleştirdiyse, bu Dragon’un o tek panelde gösterilen icraatı sayesindedir. Şimdi adam bir hareket başlatıyor, birilerini kurtarıyor, kendi hareketine katıyor, kendi hareketine kattığı kişiler, onun yaptığını yapınca, Dragon’a eksi mi yazıyor? O zaman Im onun bunun bir tarafına girmeli, zira 800 yıldır mabadının üzerinde oturuyor bu mantıkla. Hani herkesi de Luffy gibi 1200 bölüm kendisine çizilmiş gibi değerlendirmesek mi? 3 panelde herkesi, bütün adaları, bütün yaptığı icraatları özetleyebilecek bir yetenek hiç bir manga sanatçısında yok. Adam işin özünü yansıtmış, sen diyorsun ki 3 panelde niye 1000 tane icraat yapmamış, tü ona. Yanlış yapıyorsun, yapıyorsunuz.
 
Jinbe yenmiş Ace Kata yenemez. Ölmeden önceki güncel hali ittire kaktıra da olsa yener. O potansiyel ve irade ile kaybetmez. Üzülüyorum her gördüğümde böylesine bir bebenin Op evreninden erken ayrılması can yakıyor hala
 
Saturn talimatı vermiş, Kuma’yı robot yapacaklar, Kizaru da denden mushi’yle bunu konuşuyor, Vegapunk bunu öğrenince çok üzülüyor. Akabinde Kuma ve Bonney’i mutlu mesut yatarlarken görüyoruz, başlarına gelecekleri bilmeden. İyice dolduk artık Saturn şişkosuna :mad:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık