Retcon olacak olması gerçeğini değiştirmiyor ama bu.Illa ki Ace de haki kullanıyor olurdu yaşasaydı Burgess gibi bir avel iki tip haki kullanıyorken ace hakisiz olur mu?
Retcon olacak olması gerçeğini değiştirmiyor ama bu.Illa ki Ace de haki kullanıyor olurdu yaşasaydı Burgess gibi bir avel iki tip haki kullanıyorken ace hakisiz olur mu?
Ace potansiyel olarak Luffy'i katlar.Genç hali ile zor ama potansiyel bakımından yenebilir. Potansiyeli Luffy kadar olmasa da bir hayli yüksek Ace ve Sabo'nun.
bana göre yamato ile denk dövüşebilen birisi, kata ile denk dövüşebilir. yamato ile kata arasında çok fark görmüyorum. ace ile yamato'nun flashback'te denk olabileceğine dair bazı işaretler vardı. çok hatırlamıyorum tam olarak ace vs yamato'yu ama aklımda öyle kalmış. ace kata'yı döver mi, dövebilir. kata ace'i dövebilir mi, dövebilir.Manga verisi ne la ne anlatıyorsun ? Hakinin iki yıl sonraki kullanımı retcon zaten öncesinde yok öyle bir şey. Bunun Ace ve gücüyle ne alakası var.
Fark etmez Shiclerden değil Ace'in Kata'yı dövmesinden bahsediyorum genel olarak.
Sakalsız Mihawk yakışmış.
Yamato, Kata'nın içinden geçer Reis yapma gözünü seviyim.bana göre yamato ile denk dövüşebilen birisi, kata ile denk dövüşebilir. yamato ile kata arasında çok fark görmüyorum. ace ile yamato'nun flashback'te denk olabileceğine dair bazı işaretler vardı. çok hatırlamıyorum tam olarak ace vs yamato'yu ama aklımda öyle kalmış. ace kata'yı döver mi, dövebilir. kata ace'i dövebilir mi, dövebilir.
Retcon olduğunu kabul etmelisin meyvenin... Bunu önceden konuşmuştuk diye hatırlıyorum : )Ace potansiyel olarak Luffy'i katlar.
Nika meyvesi sağolsun tabi joy boy oldu çocuk.
Uyan uyan aç gözünü.Ace potansiyel olarak Luffy'i katlar.
Nika meyvesi sağolsun tabi joy boy oldu çocuk.
Luffy'nin potansiyeline yakıştıramamış demek ki adam ve meyveyi tanrı meyvesine çevirmiş.Retcon olduğunu kabul etmelisin meyvenin... Bunu önceden konuşmuştuk diye hatırlıyorum : )
Hahaha olur nika fanı xDUyan uyan aç gözünü.