DRAGON:benim düşmanım yokDragon'dan şiddet çözüm değil çıkışı gelir mi?
DRAGON:benim düşmanım yokDragon'dan şiddet çözüm değil çıkışı gelir mi?
sinan engin kahkaha
Kuma sürekli savaşırken dragon temsili
Öyle deme çocuğu Smoker ve Buggy'den kurtardı. Daha ne yapsın bu (ADAM).Luffy ile baba oğul sayılmazlar ki, sadece bir tane kadını hameli bırakıp gitmiş, Luffy ile bağı o kadar.
Vallahi fikir çıkar da adam çıkmaz.Dragon fikir adamı mı çıkmış ?
Forumca alınan son kararnameye göre ne fikri var ne de adamDragon fikir adamı mı çıkmış ?
Kuma'nın öncesinde Devrimci ordusunda olduğu biliniyordu. Adama direk yardım etse, hükümet Vegapunk'ın üstüne çullanır. Sen nasıl olurda yardım edersin? Vegapunk aslında hem kıza yardım etmek ve hem de Kuma'ya çok özel bir güç vermek için hükümeti kandırmış.Anlamadığım şey şu; Vegapunk, Bonney'i iyileştirmek için karşılığında Kuma'nın denek olmasını mı talep etmiş? Aksi takdirde ölüme mi terk edecekmiş kızı?
Bu durum Garp lobisinin en objektif lobi olduğunu gösterir. Adamlar yanlış yapsa oğluna bile acımaz.Ağırlıklı olarak Garp lobisi Dragon’a operasyon çekiyor @Tiksav Lee. Kinini diri tut Garp’la yolları ayırma zamanın gelmiş. İkisi birden olmaz.
@Tiksav Lee tam zamanında lobiyi bıraktın usta. Adam Shanks gibi tüm oluşuma tek atmış. Saniyelerle kurtulan bir hayat.
Kuma sürekli savaşırken dragon temsili
Ben subjektifim usta WB ne yaptıysa razıyız ne yaptıysa doğrudur.Bu durum Garp lobisinin en objektif lobi olduğunu gösterir. Adamlar yanlış yapsa oğluna bile acımaz.