Garp reyiz başını daşlara vurmasın da ne yapsın.Artık Luffy’nin annesinin işlenmesini istemiyorum bile. Dragon tarafından yüzüstü bırakılan başka bir karakter daha görmeye yürek dayanmaz…
Garp reyiz başını daşlara vurmasın da ne yapsın.Artık Luffy’nin annesinin işlenmesini istemiyorum bile. Dragon tarafından yüzüstü bırakılan başka bir karakter daha görmeye yürek dayanmaz…
Tiksav Garp'cı değil zaten. Dragon'cu adamdan anca WB fanı çıkar. WB savundugunu çok gördüm.Ağırlıklı olarak Garp lobisi Dragon’a operasyon çekiyor @Tiksav Lee. Kinini diri tut Garp’la yolları ayırma zamanın gelmiş. İkisi birden olmaz.
Genç olup yapamayanlar utansın, helal olsun babalığa.18lik hemşirelere gönül eglendiriyordu 74 yasinda adam. Gura Guradan utanır insan.
@RedTeroRTiksav Garp'cı değil zaten. Dragon'cu adamdan anca WB fanı çıkar. WB savundugunu çok gördüm.
İkisinin de suçu aynı. Vefasızlık.
WB bu konuda daha beter. 18lik hemşirelere gönül eglendiriyordu 74 yasinda adam. Gura Guradan utanır insan.
Garpçı değilim severim o kadarAğırlıklı olarak Garp lobisi Dragon’a operasyon çekiyor @Tiksav Lee. Kinini diri tut Garp’la yolları ayırma zamanın gelmiş. İkisi birden olmaz.
GurarararaTiksav Garp'cı değil zaten. Dragon'cu adamdan anca WB fanı çıkar. WB savundugunu çok gördüm.
İkisinin de suçu aynı. Vefasızlık.
WB bu konuda daha beter. 18lik hemşirelere gönül eglendiriyordu 74 yasinda adam. Gura Guradan utanır insan.
Gura Gura kus beni demiştir de WB'ye.Genç olup yapamayanlar utansın, helal olsun babalığa.
Nika gibi oto pilot açamıyor gura gura WB kontrol ediyor shishishiGura Gura kus beni demiştir de WB'ye.
oda doğruLuffy ile baba oğul sayılmazlar ki, sadece bir tane kadını hameli bırakıp gitmiş, Luffy ile bağı o kadar.