Adam aynı zamanda insan sarrafı da çıktı.Gözleriyle baştan aşağı 10 saniye süzerek ne olduğunu anladı.Vegapunk gerçekten çağının ilerisindeymiş. Dragon'u dehlemişti başından
Büyük adam.
Adam aynı zamanda insan sarrafı da çıktı.Gözleriyle baştan aşağı 10 saniye süzerek ne olduğunu anladı.Vegapunk gerçekten çağının ilerisindeymiş. Dragon'u dehlemişti başından
garpın oğlu barizorası babaya çekicekmi görücez sabahaGarp'in oğlu mu o da şüpheli.
Ben daha fazla yorum yapmayacağım. Tek dileğim sabah kalktığımda Dragon'u adam olarak görmek.
Kim için dedi? Biz kimlerden bahsediyoruz?dragonda doktorlarla görüşceğini söylüyo
Görüşmüş işte Doktarlar demiş durumumuz iyi sen bizi düşünme demiş dragonda kumaya nasıl görüştüm ama doktorlarla diyordragonda doktorlarla görüşceğini söylüyo
@Mihawk şöyle objektif yorumlara hasta kalmışınız yeninle.
Garp eleştirmeyen @Alpamis'ı ciddiye almayı reddediyorum
Garp reyiz yeni doğmuş bebek gibi bir tane günahı yok. Günahı olanı eleştiriyoruz.Garp eleştirmeyen @Alpamis'ı ciddiye almayı reddediyorum
Tamamdır.Garp reyiz yeni doğmuş bebek gibi bir tane günahı yok. Günahı olanı eleştiriyoruz.
benimde en sevdiğim karakter garp ama göz yumduğu şeyler var garpında hocamGarp reyiz yeni doğmuş bebek gibi bir tane günahı yok. Günahı olanı eleştiriyoruz.