Bende hafiften o hissi aldım. Bakalım 1.100'de neler olacak.Zamanında Mihawk'a yazılmayan kalmadı. Kurguda sırası gelmemis karakterler gömülüp duruyor.
Yarın Dragon'a şov yaptıracak sonra herkes sus pus.
Bende hafiften o hissi aldım. Bakalım 1.100'de neler olacak.Zamanında Mihawk'a yazılmayan kalmadı. Kurguda sırası gelmemis karakterler gömülüp duruyor.
Yarın Dragon'a şov yaptıracak sonra herkes sus pus.
Seçilmiş sülalenin son üç nesliKuma'nın çektiği bir diğer büyük acı da Dragon'un adamı olmakmış.
Luffy'nin tek isteği kurtardıktan sonra bütün et onun olur.Seçilmiş sülalenin son üç nesli
Bir kahraman olarak dünya barışı için savaşacak mısınız sayın garp?
g: Üşeniyorum ya roger nerede iki atışak
...
Bir devrimci olarak dünya barışı için savaşacak mısınız sayın dragon?
d: Bu ara bir rehavet var üstümde ya çıkayım da bir hava alayım
...
Dünya barışı için savaşacak mısınız sayın Luffy?
l: Dünyayı kurtarırım ama kahraman falan olmam. Bütün eti yerim
Luffy en azından Ginny için dünyayı birbirine katardı. Kurtarmak için bir şeyler denerdi.Seçilmiş sülalenin son üç nesli
Bir kahraman olarak dünya barışı için savaşacak mısınız sayın garp?
g: Üşeniyorum ya roger nerede iki atışak
...
Bir devrimci olarak dünya barışı için savaşacak mısınız sayın dragon?
d: Bu ara bir rehavet var üstümde ya çıkayım da bir hava alayım
...
Dünya barışı için savaşacak mısınız sayın Luffy?
l: Dünyayı kurtarırım ama kahraman falan olmam. Bütün eti yerim
Sonra zoro çıkıp "ginny yardım isteseydi bize ulaşırdı" deyip milleti kandırır, tayfa da "tabi la niye bizim aklımıza gelmedi" falan der bu bay odanın batırmaları yüzünden ama evet normalde luffy ortalığı ayağa kaldırır.Luffy en azından Ginny için dünyayı birbirine katardı. Kurtarmak için bir şeyler denerdi.
Dragon diyordur Ginny ne ya 10 tane Ginny buluruz devrimcilere diyip salmış herhalde.
Luffy reyizden öyle gördüler.Aga Sai ve Leo Shiaroshi'yi daha yeni tanıdılar ve Charlos'un kaçırma teşebbüsüne bile kayıtsız kalamayıp kutsalların mekanında kutsal dövdüler. Hani Kutsallar Shiaroshi'ye Ginny kadar kötülük yaşatamamasına rağmen Sai ve Leo'nun kanı donup saldırmak istiyorlar.
Sai ve Leo > Dragon.