Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1098 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bonney Snow daha çok



Bu olay ilk kez yaşanmıyor bu seride, şimdi neden bırakasın geldi? Sabaody'de Charlos kavanozu hemşire kadını herkesin gözü önünde alın bunu 13. karım yapacağım dedi ve kızı alıp götürdüler. Onlar gibi binlercesi var daha ve hepsi de her zaman açık açık dile getiriliyor. Tanıyıp bildiğimiz bir karaktere yaşanınca dikkat çekti sadece.
Köleleştirme, aç ve fakir bırakma, hayvan gibi avlama, işkence. Ne ararsan var bu kutsallarda ve bunlar yeni ortaya çıkmıyor. Tanıtıldıkları günden bu yana ne kadar iğrenç insanlar oldukları sürekli vurgulanıyor.

Ayrıca ne Garp ne de Dragon ilah değiller. Her şeye çözüm olamazlar, her kötü olayı engelleyemezler.
Neden bırakasım geldi açıklayayım sana güzelce anlayacaksındır. Dragon ve Garp leş karakterler ilah değillerse bile vasıfsızlar bana dokunmuyorsa banane modunda davranıyorlar ki hadi Garp banane diyebilir ama Dragon anti hükümet devrimci bu adam hiç bir olaya bu olay dahil neden müdahil olmuyor. Adamın komutanlarından birini Ginnyi alıp 2 yıl istedikleri gibi kullanıp atıyorlar . Dragonun haberi yoktur deniyor da bu adamın bu seride yaşanan hiç bişiden haberi yok ki neden lider anlayamıyorum. Düşün Nami yada Robini alsınlar 2 sene Luffy banane moruk korsanlar kralı olmaca bruh yada haberim yok mu diyecektir? Robin için Enies Lobby arcı olmadı mı burada oldu. Binlercesi oluyor evet ama bu derece bir karaktere acı yüklemeye ne gerek var ki nefret ediyoduk biz zaten bunlardan iyice abarttı bence
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık