Önlem alındığını ben pek zannetmiyorum. Ginny'nin belki de kim olduğunu bile bilmeden kaçırmışlardır. Hasta olunca atmışlar zaten direkt. Devrimci Komutanı olduğu bilinse öldürülürdü diye düşünüyorum. Hastalıktan ölecek de olsa orada gördüğü şeylerden Devrimci Ordu'ya bahsedebilir sonuçta, risk alınması için bir gerekçe yok.
Bunun yanıtını üstte verdim.
Gitmesine izin mi vermiş? Hayırdır, kim neye izin veriyor? Devrimci Ordu gönüllü bir organizasyon değil mi? Esir mi tutuluyor oradakiler ya da emir altındaki asker mi? Kendin demişsin isteyen ayrılır diye, sonra da sanki Dragon lütfetmiş gibi "gitmesine izin vermiş ya, daha ne yapsın" diyorsun. Aynı mesaj içinde kendinle çelişmeyi becermişsin. Senin bu dediğin ayrıldığı eşine ve çocuğuna para verip, başka da bir şey yapmadığı halde babalık yaptığını sananlarla aynı mantık. Bonney'ye sahip çıkıp da dizinde sallaması gerekmiyor. Karargahta bir oda verirsin, çocuk kendi kendine oynayarak büyür gider zaten. Kuma nasıl kilisede baktıysa çocuğa, orada da bakar, ki karargahta sürekli birileri oluyor. Kurtaramadıkları Ginny için bu kadarını yapmalarını bile çok görüyorsun.