Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1097: Ginny

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 133 79.6%
  • Orta

    Kullanılan: 26 15.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 8 4.8%

  • Kullanılan toplam oy
    167
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Garp'ı boş verin de, Kuma'nın meyvesi neden bu kadar saçma? Birbirinden alakasız bir sürü özelliği var.

Pati her şeyi yansıtıyor, istediği yere ışınlıyor, acıları topluyor, anıları topluyor. Şok dalgaları yolluyor.

Bu kedi tanrısının patisi mi?
Bazı meyveler cidden ismini aşan yeteneklere sahip olabiliyor. Nikyu Nikyu'nun yanı sıra İto İto ve Mochi Mochi de böyle op meyveler bence.
 
Simdi soyle ki... hepimiz bir dizi-film-kitap-anime-manga okurken/izlerken... orada ki karakterleri bize gosterildigi kadar yorumlariz ve sever ya da nefret ederiz. Hatta bundsn dolayi ilerleyen zamanlar da... cok sevdigin bir karakterden nefret eder ya da cok nefrer ettigin bir karakteri seversin. Su anda Garp'in benim elestirdiklerimden tersi bir seyi yok. Hatta en ufak bir seyi yok. O yuzden gorduklerimiz icinde bu elestirilerimin hic biri yersiz degil bence :D


Olay neden kavga ettigi ama Alpa'cigim. Demek ki Saka ve sistemle bir sıkıntısı var. Yoksa kenarda Kizaru gibi oturuo susardi. Kaldi ki Kuzanin zaten sistemle sıkıntısı oldugu yaptigi hareketlerden belli.


Alpa da anlayacak elbet bir gun Red'im... skskskks
Sakazuki başından beri yanında filo Amiral'liği için ona karşı savaşıyor. Aokiji'nin de kendi anlayışı var. Belki de kazansaydı Denizci'lerde ona göre bir değişim yapacaktı. Ve bu adam Garp'ın eğittiği biri. Yenilince terkediyor. Akainu çünkü başa geçiyor.
 
Bak bugune kadar denizciler icinde işlwnmiş iyi olarak bildigimiz karakterlere ve yaptiklarina bakalim...

Dragon:
Denizci oluşumunun içinde ki adaletsizlikleri görüp istifa ediyir ve devrimci oluyor.

Smoker:
Alabasta da Luffy'ler korsan olmasına rağmen onlara yardım ediyor. Ve sonra Hukumet arayip olayin kahramani ol dediklerinde... Onlara bok yemelerini söylüyor. Kendi olusumuna karsi gelmis oluyor.

Tashigi:
Yine Smoker gibi Alabasta da bizimkilere yadlrdım ediyor. Sonra ağlıyor çünkü gücü yetmiyor. Kendi olusumuna karsi gelmis oluyor.

Coby:
Mf de öleceğini bile bile Sakazuki'nin karşısına dikiliyor. Kendi olusuma karsi geliyor.

Saul:
Ohara olayında... oharalı Robine yardım ediyor ve ölümü göze alıyor ve lendi olusumuna karsi gelmis oluyor.

Kuzan:
Aynı şekilde hem Robun hem de Saul'a merhamet ediyor. Sonra Saka ile dövüşüp yenilince denizciliği bırakıyor. Kendi olusumuna karsi geliyor.

Fujitora:
Amiral olmasına rağmen... Schi sistemine çomak sokuyor. Kutsal ejderlerin topraklarında kölelere yardım ediyor. Kendi olusumuna karsi geliyor.

Garp:
Sadece Kraker yiyip gülüyor... ksksksksk

Yani adamın denizci olsumuna en ufak bir baş kaldırısı yok resmen. Herif Kutsallardan emir almam diyor ama bunun icin buldugu cozum koramiral kalmak.

God valley olaylarinda... Kutsallara yardim etmem diyor ama gorunene gore ciglik cigliga olen kolelere de yardim ettigi falan yok. Hatta utanmadan bu olaydan sonra herif bir de "Kahraman" olarak anılıyor.

Mf de... kendine emanet edilen cocuk, Öz torunu ve en son Ögrencisi... Saka tarafından delik deşik ediliyor ama yine sert bir baş kaldırma yok. Hatta olaydan sonra hala Kahraman Garp olarak denizcilere hizmet ediyor adam. Sengoku bile emekli oldu anasını satayım skskkssk ve bir de Mf de Shanks'e Luffy'i korsan yapti diye diş sıkıyor... Shanks dedigimiz adam da oraya gelip savası bitiren... torunu ve ögrencisini kurtaran adam he. Güler misin ağlar mısın...? Skskskksk

Garp'ın bu olusuma karsi yaptigi tek hareket... Mf de Luffy den yumruk yiyip düşmek. Ona da zatane kimse bir sey diyemez. Cunku yaptigi hareket cok cakalca. Garp böyle ayranim dokulmesinci bir adam iste.

Son olarak... Mf de ögrencisini kurtarmaya yeltenmeyen ve agzi acik olayi izleyen adam... nedense bu sefer ayni ogrencisi icin olume gidiyor. Neden gidiyor peki...? Cunku bu sefer karsisindakiler korsan... Yani yine denizci olusumuna karsi bir hareket yok. Kisacasi Garp iki yuzlu bir karakter... :d
Garp o saydığın elemanları eğitiyor onlara bir ideoloji ve adalet anlayışı veriyor. Eğitmediği diğer gençler ise onu örnek alıyor. Bu da topluca bir şekilde gerçek bir denizcinin ne yapması gerektiğini göstermiş oluyor. X Drake, Coby ile konuşmasını hatırlayın bu bir örnektir mesela.
Hiç birşey yapmıyor dediğiniz adam yeni nesili işliyor denizcilerde...

Ayrıca Sengoku, Luffy hakkında Garp'a serzenişte bulunurken Enies Lobby, İmpel down ve Kutsal ejdere attığı yumruk vs bunlardan bahsederken Garp'ın gülüp aferin çekmesinden de nasıl bir düşünce yapısına sahip olduğunu gösteriyor.
 
Bonney'in, Ginny'nin klonu olduğuna dair çok fazla teori yazmışlar. Bazıları;

Kod:
https://www.reddit.com/r/OnePiece/comments/17lv609/bonneys_a_certain_persons_clone_theory/
https://www.reddit.com/r/OnePiece/comments/17lnp4w/bonney_origins/
https://www.reddit.com/r/OnePiece/comments/17lykq7/the_recently_popular_theory_is_too_weird/
https://www.reddit.com/r/OnePiece/comments/17luk0t/the_real_identity_of_jewlery_bonnie/
Şu klon muhabbetlerine pek içim ısınmıyor ama Weevil’de başarısız bir klon çalışması çıkacak gibi duruyor. Bonney klon çıkarsa millete yaptığı klonlara bak bir de Weevil dostuma bakın ayıp ya.
 
Yine epey oldu... Kumanın kalbine, dragonun ruhuna, ginnydeki sempatikliğe, garpın karaktersizliğine bir yorum atmasak olmazdı. Bu forumda garpı çok savundum ama gücünü düşünürsek, çok fazla masum kurtarsada, oğlunun yanına geçse çok daha iyi olurmuş. İyiki dragon fanı olmuşum bu arada, ben gizemini, çok güçlü olacağını düşünmüştüm, adam karanlığa saplanan kılıçlardan en büyüğü çıktı.

Son olarak devrim ordusundan bahsederken, büyük korsan çağının başında, ohara olayından hemen sonra deniyor, tarihleri şuan hatırlayamıyorum... Ama ohara dragonun kararını kesinleştirmiş olabilir. Yani haklılığını tüm orduda,dünyada görmüştür... çünkü taş çatlasın bir kaç sene önce ayrılmıştır donanmadan. Sivillerin gemisini patlatanda akainuydu. Zaten akainuda bir dragon kuyruk acısı var. Oradanda birşeyler çıkarır e.oda. muhtemelen rekabet vardı aralarında.

Saul ve dragon, biri devrim ordusunu kurdu, diğeri sonuna kadar savaşıp oharanın mirasını kurtardı. Ve 3. D. luffyde son oharalıyı...

Bu e.oda bazen adamı tilt ediyor ama konuları ilmek ilmek örüyor... Herkese saygılar.
Adam ay tutulması gibi birkaç senede bir gelip bir yorum atıyor ve gidiyor. Görenler çok şanslı. Ömrünüz yeterse belki 1 yorum daha okuyabilirsiniz genjler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık