Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1097: Ginny

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 133 79.6%
  • Orta

    Kullanılan: 26 15.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 8 4.8%

  • Kullanılan toplam oy
    167
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine epey oldu... Kumanın kalbine, dragonun ruhuna, ginnydeki sempatikliğe, garpın karaktersizliğine bir yorum atmasak olmazdı. Bu forumda garpı çok savundum ama gücünü düşünürsek, çok fazla masum kurtarsada, oğlunun yanına geçse çok daha iyi olurmuş. İyiki dragon fanı olmuşum bu arada, ben gizemini, çok güçlü olacağını düşünmüştüm, adam karanlığa saplanan kılıçlardan en büyüğü çıktı.

Son olarak devrim ordusundan bahsederken, büyük korsan çağının başında, ohara olayından hemen sonra deniyor, tarihleri şuan hatırlayamıyorum... Ama ohara dragonun kararını kesinleştirmiş olabilir. Yani haklılığını tüm orduda,dünyada görmüştür... çünkü taş çatlasın bir kaç sene önce ayrılmıştır donanmadan. Sivillerin gemisini patlatanda akainuydu. Zaten akainuda bir dragon kuyruk acısı var. Oradanda birşeyler çıkarır e.oda. muhtemelen rekabet vardı aralarında.

Saul ve dragon, biri devrim ordusunu kurdu, diğeri sonuna kadar savaşıp oharanın mirasını kurtardı. Ve 3. D. luffyde son oharalıyı...

Bu e.oda bazen adamı tilt ediyor ama konuları ilmek ilmek örüyor... Herkese saygılar.
 
Son düzenleme:
Korsanlar kanun tanımaz insanlardır, bir kurala kanuna tabi değillerdir. Bunun aksine denizciler kendilerine adaletin temsilcisi derler ama masum insanların haksız yere öldürülmeleri adaletten çok uzaktır. Böyle olunca kendileriyle çeliştikleri kanısına varıyoruz. Hiç bir kurala tabi olmayıp da insan öldürenle, bir kurala kaideye bağlı olduğunu söyleyip, o kurala kaideye karşı olanlara tabi olanlar, iki yüzlüdür, yalancıdır, sahtekardır. En azından korsanlar sahtekar değil.
Captain Teague bu dediklerini beğenmedi...
 
Tamam da burada sıkıntı Garp'ın iyi veya kötü olması değil. Burada ki sıkıntı Garp'ın umursamaz olması. Adam sorumluluk almıyor muazzam gücüne rağmen. Ben Amiral olmadım... bu yeterli kafasına girmiş bir adam. Oğlu da denizci çıktı ama adam napmış... bir hareket gösterip istifa edip denizci olmuş. Ya da Fuji amca... adam denici bir de üstüne Amiral ama napıyor bir hareket yapıp bir sürü şeyi değiştirmeye çalışıyor. Garp napmiş bugune kadar...? Hatta hatirlayin Alabasta arc da... ulkeyi bizim tayfa kurtardi kendisi bir sey yapamadi diye Tashigi agliyordu... neden agliyordu cunku gucu yetmiyordu. Garp umursamaz adamın teki... kendi kafasinda bir sey kurup oradan koramiral olarak kalip vicdanini rahatlatan bir adam. Sorumluluk alamayacak ve Mf olayından sonra istifayi basamayacak kadar karakteri eksik biri. En azından şu an gorunen bu... :d
Belki bildiği bir şeyler var. Hepten umursamaz bir adam değil. İstifa etmemesinin sebebi belli. Denizci yetiştirmeye çalışıyor. Coby en güzel örneklerden. Teach'in adasını basmaya gelen her Denizci örnek olabilecek Denizciler gibi duruyorlar. Helmeppo bile değişmiş. Bu adamlar niye kurumu bırakıp gitsin. Kötü polisleri görüyorlar diye iyi polisler gidiyorlar mı.

Garp'ın da gücün aşan şeyler çıkabilir.
 
Kuma diğer arkadaşların da dedii gibi içindeki acılardan ulti atabiliyorsa acayip güçlü olur, Jirou kendi biriktirdiği hasarlara kaybetmişti, Jirou gibi senaryo olursa Kuma Pedro gibi patlayıp havaya uçar.

Bu bölüm takıldığım bir husus, Kuma milletin acısını çıkarıyor, o acı pati halinde havada süzülüyor, Kuma da o acıyı almaması halinde kaybolmayacağını söylüyor, o acı alınmazsa insanlar iyileşmezler falan diyor, o kısım mecaz mı gerçek mi, o Acı Patisi hakikaten sonsuza kadar orda durmak zorunda mı, eğer gerçekten duruyorsa Kuma hakikaten o patiyi yok etmek için acıyı içine almak zorunda kalmış, Acı Patisi kendiliğinden kaybolacaksa boşuna haftada bir acı çekmiş oluyor.

Sahibine dönüyor o acı. Belli bir süre sonra.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık