William'ın attığı sahne işte sjsksmsmsGurur duymak derken ne alaka hangi olaya gönderme yaptın anlamadım apdowlelkk
William'ın attığı sahne işte sjsksmsmsGurur duymak derken ne alaka hangi olaya gönderme yaptın anlamadım apdowlelkk
Korsanfan'da da üyeler tarafından yerden yere vurulan, nefret kusulan pek çok bölüm anketlerde iyi oyunu çoğunlukta alıyor. Kötü oyunun %50'yi geçtiği sadece Nika bölümünğ gördüm. Ekşi sözlükteki One Piece tayfa zaten malum.Anlamıyorum, bu herif ne çizerse çizsin yurtdışındaki okuyucular inanılmaz heyecanlanıyor. Herifler sırayla adaya gelmişler, nasıl bir heyecan uyandırmış olabilir ki bu durum. Rocks D. Xebec'i bile göremedik, hatta Dragon denilen heriften ses seda bile yok.
Sıradan bir bölüm olduğunu düşünüyorum ama inşallah yanılırım. Bir haftalık aranın ardından gelmesi gereken bölüm bu olmamalıydı. Bölümün tamamı çıkınca umarım, fikrim değişir.
One Piece bu adada bitmeliymişSatürn ve Garling de hakkaten olayların patladığı anda varmış. rogerda tayfa sıyla Garp yakında kıdemli denizcilerle gelse lan nasıl bir topluluk bu
Garp 10 dorikilik askerlerle geldi ama. Tek tabanca...Satürn ve Garling de hakkaten olayların patladığı anda varmış. rogerda tayfa sıyla Garp yakında kıdemli denizcilerle gelse lan nasıl bir topluluk bu