Kid tamam da, Luffy "woaaaww sesim ince ve işediğim şey değişmiş çok garip shisisisi" modunda olurdu.Luffy depresyona girerdi heralde
Kid tamam da, Luffy "woaaaww sesim ince ve işediğim şey değişmiş çok garip shisisisi" modunda olurdu.Luffy depresyona girerdi heralde
Luffy hazinesi gittiği için üzülürdü, yoksa farkı anlayabilir miydi bilemiyorum. Gerçi yeri değişti bile diyebilir.Yalnız Kaido yendiği düşmanları Kadına çevirse iradeleri çok kolay kırılırdı. Kid ve Luffy depresyona girerdi heralde
Mukayase edemedikleri içindir.Anlamıyorum, bu herif ne çizerse çizsin yurtdışındaki okuyucular inanılmaz heyecanlanıyor. Herifler sırayla adaya gelmişler, nasıl bir heyecan uyandırmış olabilir ki bu durum. Rocks D. Xebec'i bile göremedik, hatta Dragon denilen heriften ses seda bile yok.
Sıradan bir bölüm olduğunu düşünüyorum ama inşallah yanılırım. Bir haftalık aranın ardından gelmesi gereken bölüm bu olmamalıydı. Bölümün tamamı çıkınca umarım, fikrim değişir.
Hormon meyvesi aslında fikir olarak oldukça kullanışlı bir meyve. İva meyveyi cinsiyet değişim fantezisi için kullanıyor ama şöyle düşün, insanların sahip olduğu pek çok duygunun temelinde hormonlar var. Rakibin korkularıyla oynamak, dopamin salgılanmasını engelleyip depresif ve isteksiz hale getirmek, acı eşiğini düşürmek vs vs.Vay arkadaş zamanında Kaido direkten dönmese direkten dönecekmiş meğerse. Yonko camiası kurban kesse yeri var
Seride çükünden en çok gurur duyan adam mı etkilenmeyecek.Kid tamam da, Luffy "woaaaww sesim ince ve işediğim şey değişmiş çok garip shisisisi" modunda olurdu.
Gurur duymak derken ne alaka hangi olaya gönderme yaptın anlamadım apdowlelkkSeride çükünden en çok gurur duyan adam mı etkilenmeyecek.
Sinirlenip dalmaya gider desen neyse.