Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1096 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anlamıyorum, bu herif ne çizerse çizsin yurtdışındaki okuyucular inanılmaz heyecanlanıyor. Herifler sırayla adaya gelmişler, nasıl bir heyecan uyandırmış olabilir ki bu durum. Rocks D. Xebec'i bile göremedik, hatta Dragon denilen heriften ses seda bile yok.

Sıradan bir bölüm olduğunu düşünüyorum ama inşallah yanılırım. Bir haftalık aranın ardından gelmesi gereken bölüm bu olmamalıydı. Bölümün tamamı çıkınca umarım, fikrim değişir.
Korsanfan'da da üyeler tarafından yerden yere vurulan, nefret kusulan pek çok bölüm anketlerde iyi oyunu çoğunlukta alıyor. Kötü oyunun %50'yi geçtiği sadece Nika bölümünğ gördüm. Ekşi sözlükteki One Piece tayfa zaten malum.

Yani bence Türk okuyucular da genel olarak farklı değil ama KF'de bir şekilde serinin gidişatından memnun olmayan azınlık kitlenin sesi daha fazla çıkıyor. Halen daha beğenen Goda kafasında olanlar pek yazmayıp okuyup Like'layıp geçiyorlar.
 
Bölümleri hafta hafta okumuyor olsaydık biriktirip birden tüm one piecei okuyor olsaydık bölümler hakkında bu kdar şikayet edilmezdi.Güncelde olanlar için sorun serinin ağır ilerlemesi bence.
 
Satürn ve Garling de hakkaten olayların patladığı anda varmış. rogerda tayfa sıyla Garp yakında kıdemli denizcilerle gelse lan nasıl bir topluluk bu
 
5 Kadim'in yaptığı bu saçmalık gerçekten zekiler mi diye düşündürdü beni. Kaido'nun şeytan meyvesi gibi bir meyveyi amiral olabilecek bir denizci, sadık bir CP0 ajanı yada Kutsal şövalyeye vermek yerine kölelerine yedirip ejderha fantezisi yaşasınlar diye kutsal ejderlere mi vermişler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık