Hükümetle korsanların hükmettiği adalardaki insanların farkını bana anlatır mısın? Mesela Kaido kendine boyun eğdirdikten sonra insan avlıyor mu? Eğdirene kadar anasını ağlatıyor iki taraf onu kabul ediyorum bak. Ya da Big Mom'ın adalardaki yaşantıyla hükümetin adalara yaşattığını karşılaştıralım. Korsanların menfaat harici insan öldürdüğünü bilmiyorum ben ki bunlar korsan hani her şey beklenir.Güç arttıkça rakipler de güçleniyor. Garp ve Amiraller olmasa Kaido gibileri tüm dünyada hüküm sürer. Garp Denizci yerine başka bir şey olsa bu kadar katkı sağlayamazdı. Dediğin gibi bu da imkan kullanmaca. Yemeği hazır, erleri hazır. Gidip Devrimci olsa Hükümeti de deviremez, korsan da avlayamaz bu kadar.
Denizciler sanki insanları korsanlar değil kutsallar öldürsün diye koruyor.
Garp bir adayı korsanlardan kurtarıyor olabilir ama ada halkı kutsalların insafında ve onların müsaade ettiği gibi yaşıyor. Aramaki'nin Wano'da ve WB'nin adasında hükümete bağlı olmayan adadaki insanlarla ilgili söyledikleri denizcilerin çoğunun sahip olduğu bir görüşü yansıtmıyor diyebilir misin? Denizcilerden sadece Garp, Aokiji, Fujitora, Smoker ve onların astlarında bu anlayış yok.