Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1096: Kumachi

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Şampiyonlar Ligi

    Kullanılan: 234 79.3%
  • İyi

    Kullanılan: 27 9.2%
  • Orta

    Kullanılan: 23 7.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 11 3.7%

  • Kullanılan toplam oy
    295
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kutsalları umursamıyor bu yüzden sevmiyorum veya bu yüzden adam değil demek başka Kutsal köpeği demek başka. Garp kadar bağımsız kafasına göre takılan bir adam mı var. Bu adama bu yüzden herhangi bir şeyle bağdaştırıp köpek demek saçma.
Ya tamam kutsalları takmıyor bu iyi ama Garp denen adam Adalet için kendi torununun idamına katılan birisi,vatandaşlar için, güçsüzler ve kendini savunamayacak kişiler için denizci olmuş sırtına Adalet yazısı asmış birisi. Bu umursamadığı takmadığı kutsallar eğlence için çoluk çocuk katlediyor bence bunu da biliyor Garp o yüzden amiral olup kutsalların altına girmemek istiyor ama farkında değil mi Amiral veya normal er zaten hepsi kutsalların altında. Umarım Garp olanlardan bihaberdir ve tanrı vadisinde kutsalların böyle eğlenceler düzenlediğini öğrenir. Gerçi bunu öğrenipte dünya hükümetine karşı harekete geçmemesi de yine ona eksi yazar. Garp değişik bir karakter ya Oda'yı çözemedim çok yanlış yapıyor bu karaktere.
 
Kardeş bir kere elma ile armut karşılaştırma var.

Hükümetler geçicidir, devlet bakidir.

Bir devlet politikası anayasasi düşün ki diyor insanlar böcektir, kutsal ejder olmayan herkes böcekten aşağılık koledir.
Kutsal ejder ve goroseiler kafasina göre can alir can verir.
Bunu bile bile böyle bir ülkede devrimci olmayıp kendine böcek dedirten herkes ittir.

Amiraller de, garpta dahil hatta en son bölümde kizaru it oğlu ittir.
İmza kaşe.Güncel olay yaşanıyor şuan.Gazze de hastane bombalıyorlar.Hastane bombalayıp çocuk öldüren bir ordunun ve ülkenin mensubuysan ve hala o orduda kalıyorsan baştan aşağı babadan oğula itoğlu itsindir.Ha çıkar ne yapıyorsunuz siz masumlara kıyıyorsunuz ben bu davanın içinde olmam diyorsan bu seni insan yapar.Ama denizcilerde bunu diyebilecek tek kişi ilerleyen süreçte Kobi olacak gibi Luffy etkeninden dolayı onun harici hepsi aynı yolun yolcusu.Akaiunu,Garp ya da Sengoku nun Garling denen itten hiç bir farkı yoktur.
 
Rütben arttıkça kirleniyorsun denizcilerde çünkü düzeni daha çok öğreniyorsun. Alabasta'daki Smoker ve şimdiki Smoker arasında fark var çünkü gördükleri daha fazla. Garp'ın bazı şeyleri görmemiş duymamış olma ihtimali yok. Garp aynı Vegapunk gibi hükümetin imkanlarından faydalanarak korsan avlıyor ama Roger peşine düşmek için doğru korsan mıydı bilemiyorum.
Güç arttıkça rakipler de güçleniyor. Garp ve Amiraller olmasa Kaido gibileri tüm dünyada hüküm sürer. Garp Denizci yerine başka bir şey olsa bu kadar katkı sağlayamazdı. Dediğin gibi bu da imkan kullanmaca. Yemeği hazır, erleri hazır. Gidip Devrimci olsa Hükümeti de deviremez, korsan da avlayamaz bu kadar.
 
Garp hadi hiçbir şeyi duymadın oğlun devrimci lideri oldu onu da mı kafanda sorgulamadın bu niye böyle oldu diye :D
Yav adamın hiç birşey umrunda değil.Kafasına göre takılan bir adam.Ne oğluyla ne torunuyla hiç bir alakası yok.O dönem reddi miras davası açılabilse Dragon bunu babalıktan redederdi.Dragon gibi devrimcinin ve Luffy gibi gittiği yere bahar getiren one piece evreninde binlerce insanın hayatını kurtaran hatta sonunda da tüm evreni kurtaracak adamın böyle bir adamın torunu olduğuna inanmak güç.Karakterler kişilikler taban tabana zıt.
 
Bomboş bölüm bize ne kattı olum şimdi bu sayı? Zaten bildiğimiz adamları çizdi Xebec çizmedi bile tekrar görmek güzel ama hepsi bu ne aksiyon var ne bişey.Boş hype başka bişey değil.
 
Neyse sonunda devrim fikrinin nasıl oluştuğunu devrim ordusunun nasıl kurulduğunu öğrenmiş olduk. Bu gizem de kalktı. Geriye 800 yıl önceki vaka kaldı. Onu da netleştirince dünya hükümetini de tam anlarız.
 
Yav adamın hiç birşey umrunda değil.Kafasına göre takılan bir adam.Ne oğluyla ne torunuyla hiç bir alakası yok.O dönem reddi miras davası açılabilse Dragon bunu babalıktan redederdi.Dragon gibi devrimcinin ve Luffy gibi gittiği yere bahar getiren one piece evreninde binlerce insanın hayatını kurtaran hatta sonunda da tüm evreni kurtaracak adamın böyle bir adamın torunu olduğuna inanmak güç.Karakterler kişilikler taban tabana zıt.
Nika etkisi o meyveyi Garp yese o da özgürlük savaşçısı olurdu.

Çok büyüksün Nİka :fool:
 
Ya tamam kutsalları takmıyor bu iyi ama Garp denen adam Adalet için kendi torununun idamına katılan birisi
Şu kısmı çok beğendim adalet inancından dolayı emanetini ve torununu korumak için adım atmıyor ama mevzu kutsallara ve yapılan katliamlara gelince umursamaz oluyor. Adalet çanları bir tek Ace ve Luffy için çaldı arkadaşın kafada herhalde.
 
Ben zaten Garp çok kral adam demedim Garp fanı da değilim :D ama kötü birisi değil diyorum sağ duyulu da değil pek boş adam demişliğim de oldu ama ben seviyorum yani.

Issho kadar karakterli demem ama benim için daha eğlenceli bir karakter. Hem One Piece dünyasında Dragon dışında Kutsallara aksiyon almış kim var? Sıfır
 
Bazıları hala enteresan fikirler içerisinde hayret ediyorum.Şöyle düşünelim sen emniyet müdürüsün ve senin torunun yeğenin her neyse o akraban uyuşturucu çetesinde bulunuyor sen ona katılma yapma etme diyorsun katılıyor ve yakalanıyor sonra cezası veriliyor.Bu durumda emniyet müdürü akrabasını kurtarmak zorunda mı yani sevgili @Whitebear D :p
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık