Takıma hoş geldin.Kumanın intikamı için yakıyorum sigarayı .
Merakla bekliyorum.
Kutsal ejderlere kim düşmansa onun fanıyım . Teach ise Teachin bile fanı olurum .
Takıma hoş geldin.Kumanın intikamı için yakıyorum sigarayı .
Merakla bekliyorum.
Kutsal ejderlere kim düşmansa onun fanıyım . Teach ise Teachin bile fanı olurum .
Tek vuruş diyorsun yani ?Luffy o darbeyle tüm enerjisini harcadı nasıl haki basmışsa. Kaido'ya o kadar sert vurmamış yani.
Dragon'un da yaptığı bir şey yok ki, boş boş balkondan uzaklara bakıyor Şebek öyle mi peki adam direkt avlanma mekanını basmışTakıma hoş geldin.
Öncesi de var elbette. Onları rahat savunmuştu reis.Tek vuruş diyorsun yani ?
Basmış da ne olmuş adını sanını hatırlayan yok. D'ler birbirine girmiş rezil olmuşlar. Dragon dikkatli adımlarla ilerliyor zamanı gelince dünyayı değiştirecek!Dragon'un da yaptığı bir şey yok ki, boş boş balkondan uzaklara bakıyor Şebek öyle mi peki adam direkt avlanma mekanını basmış
Xebec ölmüş? Wb de kaptanını koruyamamış. Çok büyük iş cidden. @AlpamisDragon'un da yaptığı bir şey yok ki, boş boş balkondan uzaklara bakıyor Şebek öyle mi peki adam direkt avlanma mekanını basmış
Saturn kalkma diye emir vermiş usta. Nika’yı bana bırak fazlası mesaiye giriyor mesai ücreti veremem demiş Saturn.Bazı çevirilere göre 1 dakika sonra ayaktayım, neden hareket edemediğimi biliyorum demiş. Satürn kaynaklı bir şey de olabilir. Resmi çeviri çıksın anlarız.
Buna hiç güvenmiyorum, çok pis harcanacak Dragon . İkinci bir duygusal çöküntü yaşayamam.Takıma hoş geldin.