Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1095 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her viteste Luffy bu benden cok götürüyor diyor hatirlarsan. Ve her power upta sen yeni gücün bir eksisini koymazsan karakter cok op olacağı için hikaye yazımında eksi bir tat bırakıyor. Misal o yüzden superman karakteri eksi tat verirken spiderman en sevilenidir. Cunku zayıflıkları ve dertleri var.
Nasıl bjr çözümü olacak acaba? Ope Ope'nin gençlik ameliyatı buna çözüm olur mu? Ya da Chopper bu konuyla alakalı bir tedavi mi uygulayacak? Artık can sıkıcı bir hâl almaya başladı çünkü. Saldırıları müthiş güçlü, bir amirali bile tekledi geçti ama böyle bir handikabın olması büyük sorun.
 
Odanın haberi varmı kizarunun saldırısı g5 bozan bi saldırı olduğu

Heyyt be aslanım benim odanın bile haberi olmayan bi teori ürettiniz iki saniyede :D kizarunun saldırısı G5’i bozan bi saldırıymış halbuki luffy çerez niyetinde yemişti onu hahahahahaha
Okuduğunu anlaman lazım önce . Kizarunun değil Luffynin saldırısı enerjisini tüketip G5 i bozuyor.yediği saldırı dediğim Kizarunun yediği saldırı
 
Alpamis kizaru kazandı diyerek zarf atıyor. İnanmayın tuzak kuruyor. O ne şeytandır. Ona destek verirseniz kesin başka şeyler diyecek. İnanmayın sakın. Mangayı terk etmeyin hala luffy kazanabilir.
 
Şu saatten sonra Big-Mom Shansk'in annesi çıksa bile şaşırmayacam. Tüm arclar tekerrürden ibaret seride.
Bi de Bleach'e kızıyorduk, hep Ichigo güç kazanır -> düşmanı yener -> gücünü kaybeder -> başa dön, tekrar.
Şimdi bakıyorum da Luffy'nin geçtiği tüm adalarda geçmişte yapılan şeyler yapılıyor.

Dressrosa'da dövüş turnuvası, ödül meyve. (Gerçekte ödül falan yok, Doflamingo meyveyi zaten kimseye vermeyeceğini söyledi)
God Valley dövüş turnuvası, ödül özgürlük. (Gerçekte ödül falan yok, Kazanan kişinin ırkı soykırıma uğruyor)

Ya ODA, God Valley'i hükümetin daha kirli mekanı yapsaydın ölür müydün? Atıyorum, vegapank'ın bile cesaret edemediği deneyler vb.
Örneğin, IMU ölümsüz ya, kutsal köpeklere ölümsüzlük araştırması yaptırsaydın, bunun için oradaki herkes üstünde çeşitli deneyler yapılsaydı.
Ya da ne bileyim, Tenryubitoların bakire feda & ayin mekanı olsaydı bile en azından seride daha farklı şey görürdük.

Ama seri kendini tekrara girdi, her arc, ya zaman atlamasından önceki adanın tekrarı, ya da Roger zamanının tekrarı.
 
Kizaru tek saglam bir darbede yerden kalkamiyor. Kaido ile arasinda ne kadar fark oldugu belli oldu. luffy dev iken demekki kizaru'yu çignermis ama oda işte. Neyse seviyesi az çok belli oldu.

Satürn'ün veya diger 5'linin güçleri basit degilmis ama yenilmez degiller ve g5'e dayanabilecegini sanmiyorum. Lazer gibi birsey heralde gözlerden atiyor. Uyaniş oldugundan meyve ne ise onada hakimdir. Simdilik Sanji var orada. luffy sarj oldugunda :) aksiyon devam eder.

Unutmadan bir robot vardi uyanan. Onu da görebiliriz. Ondan bi aksiyon bekliyorum. Bakarsin momo zunesha gibi luffy-robot emir komuta olabilir.

Diger taraftan hükümet ve ejderlerin çöp oldugu belliydi. Bu tarz fb.'ler çokça gelecektir. Ana düsman olduklarindan herseylerini gösterip sonra Savasa götürücek gibi oda. Raftel ise tüm hikayeyi isleyecektir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık