Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1095 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kutsal Ejderler adada böyle korkunç bir şey yapıyorken,Roger neden Kutsallara engel olan Xebec'e saldırıyor ? Benim arada kaçırdığım bir nokta falan mı var ?
 
Nasıl bjr çözümü olacak acaba? Ope Ope'nin gençlik ameliyatı buna çözüm olur mu? Ya da Chopper bu konuyla alakalı bir tedavi mi uygulayacak? Artık can sıkıcı bir hâl almaya başladı çünkü. Saldırıları müthiş güçlü, bir amirali bile tekledi geçti ama böyle bir handikabın olması büyük sorun.
Hocam iste çözümü olmaz boyle şeylerin, mary jane hep tehlikede olacak, clark kentin hep kriptonite zaafi olacak. Zaafinin olmasi da dedigim gibi karakterin yazimini kuvvetlendiriyor.

Yeni güç gelince bir öncekine olan zaafi olan insan azalacagi icin eski güç (g3) artik yan etki göstermeyecek. Misal 100 bolum sonra g4 un artik yan etkisi olmadigini görebiliriz. Ama oyle bir seviyeye cikacak ki g4 le sinek avlayamadigin icin mecbur g5 açacak.

Ornek. Kizaruyw g4 un yeterince hizli gelmemesi, doffy e g2 hiz olarak yeterli ama güçsüz kalmasi,g3 un güçlü olup hizli olmamasi nedeniyle g4 un irtaya cikmasi
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık