Kuma ırkının özelliği neymiş. Bonney neden aynı çeneye sahip değil. Bonney üvey mi.
Kuma kırma. Bonney de kırmanın kırmasıdır. Üvey de olabilir.Kuma ırkının özelliği neymiş. Bonney neden aynı çeneye sahip değil. Bonney üvey mi.
Sen luffyi çok hafife alıyon galiba amiraller her zaman yonkou altındaydı. Güç dengesini öyle kurdu oda. Normal bir seri olsa önce amirali yener sonra yonkou , filo amirali yada garpi yener en son serinin en guclusu olan kaidoyu yener yani adım adım gider ama seride butun adimlari atlayıp direk en güçlüyu yendirince böyle dengesiz bir şey ortaya çıkti. Şimdi amirali kolay yense amirali niye bu kadar güçsüz yaptın denir yok amirali yenemezse dünyanın en güçlüsunu yenip nasıl amirali yenemez. Amiralde zorlansa amiral bu kadar güçlüyse hatta yonkou seviyesindeyse o zaman savaş lorduna ne gerek vardı denizciler tek başına denklermis denir. Sonuçta 4 yonkou=bütün denizciler(amiraller + filo amirali + Kong + sengoku + garp + tsuru...) ve savas lordlari bu denge 1000 bölümdür var şimdi böyle bir denge yok amiraller çok güçlü demek için çok geç olması gerekir.Ne olursa olsun bi amiral tek yumrukla bu hale gelmemeli ne yani yonkolara yakın güçte dedik savaşırlarsa yonko yensene zorlanır dedik ama zoan değil diye tek yiyorsa shanks’a veya kaidonun tek saldırılarında harbiden yamulurlar baksana luffy bu gibi tonlarca yumruk kaidoya atıyordu kaido bi kaç saniyede başı dönüp savaşmaya devam ediyordu.. Luffy’nin kaidoya attığı o son yumruğun çeyreği kizaruyu öldürmeye yetiyor bunu anladım ben
Deminden beri bunun için caps yapmaya çalışıyordum sürprizi bozdun ama yaKizaru reis Zoro'nun ''bir daha kaybetmeyeceğim KK'' pozunu vermiş fkdgdkhn
Bu ne lan ortam yanıyor resmen. Kaybettik mi noldu açıklama yap ! ! @sensey
Dev soyundan geliyormuş, düz dünyacı dostum.Kuma ırkının özelliği neymiş. Bonney neden aynı çeneye sahip değil. Bonney üvey mi.
Luffy'nin bilinci yok. Kizaru kolunu oynatıyor. Issız bir adada olsalar lazeri sıkıp bitirir Luffy'nin işini.Kizaru reis Zoro'nun ''bir daha kaybetmeyeceğim KK'' pozunu vermiş fkdgdkhn
Bu ne lan ortam yanıyor resmen. Kaybettik mi noldu açıklama yap ! ! @sensey
Kaido'nun düşmediği saldırıya Kizaru düşmüş. Kurtaramazsınız artık bu durumu.Luffy'nin bilinci yok. Kizaru kolunu oynatıyor. Issız bir adada olsalar lazeri sıkıp bitirir Luffy'nin işini.