Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1095: Ölü Olmanın Daha İyi Olduğu Bir Dünya

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 163 77.6%
  • Orta

    Kullanılan: 25 11.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 22 10.5%

  • Kullanılan toplam oy
    210
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akainu görmezden geliyor . Kendi adalet anlayışı ve denizcilere olan bağı için görevine devam eden biri . Kizaru en son Aziz Carlos olayında ne yapalım deyince bizi ilgilendirmez o işe kutsal şövalyeler baksın tarzında konuşmuştu .

Benim gördüğüm Akainu kutsal ejderleri görmezden geliyor . Kuma bölümünde de hiç orada yoklarmış gibi umursamıyordu .
Ama niye görmezden geliyor orası önemli işte.
 
Kuma şimdi buraya uçarak gelirken patiyle buna bir tane vursa uçuramaz mı başka adaya?
Acaba Kuma'nın o özelliğinin işlemediği nokta var mı?
 
Kuma şimdi buraya uçarak gelirken patiyle buna bir tane vursa uçuramaz mı başka adaya?
Acaba Kuma'nın o özelliğinin işlemediği nokta var mı?
Uçurur dokunabilirse. Kuma delidana gibi gitmisti. Kendinde olmayabilir ama sonu yakin gibi. Kendi ile satürn'ü feda ederse epik bir sahne olabilir.

Diger taraftan uyanan robottan birseyler bekliyorum ayrica. Satürn veya denizcilere karsi.

Görünürde zoan gibi satürn lakin farkli bir türü olabilir, digerleri içinde bu geçerli. Yara kayboluyor, Lazer gibi birsey atiyor, hareket edememe de olmustu sanjilere geçen bölüm. Hükümetten beklenecegi gibi. Bosuna senelerce ayakta kalmadilar. Amiral kadar güçlü olmasini beklemiyordum lakin oda farkli seneryo çizecek gibi.

Bunlar harici birde seraphimler var. Onlar da satürn emirlerini dinlerlerse durum biraz problemli. luffy'nin pili sarj olana kadar :) Sanji belki birseyler yapabilir saldiri olarak. Ancak satürn meyvesinin ne oldugu ve nasil çalistigi hakkinda bilgi sahibi olmalari gerekecek gibi. Adadan çikacaklar ise onu geçmek zorundalar ve denizcileri. Bakalim oda nasil devam edicek hikayeye.
 
Saturn Kizaruya normalde sen bu kadar yavaş davranmazdın diye sorgulamış içinde bulunduğu durumu .

Ek olarak Luffynin saldırısı baş döndüren bir saldırı , çizgi filmlerde çokça çizilen bir şey. Kizaru kalkar kısa zaman içinde

Asıl mesele Luffyde . Yerde hareket edemeyecek hale nasıl geldi bu çocuk . Kılını kıpırdatamıyor .

Kısa süreli Kizaru
Reis, o meyveden dolayı bu halde. Kaidou bile neler yapmasına rağmen zarar veremedi Luffy’ye. Yine benzer şekilde meyveden dolayı iptal olup geri gelmişti tekrar. Kullandığı g5 gücü inanılmaz enerji, haki vs. yiyor olmalı. Kaidou karşısında daha fazla kullanmasına rağmen bu kadar erken iptal olmamıştı. Oda’nın net kurgusu Luffy’nin durumu falan. Jinbe ortamda yok, Zoro başka alemde, Sanji hiç bir gücünü kullanmıyor, Luffy ilginç bir şekilde kazanır durumda olduğu halde iptal olmuş. Tamamıyla Gorosei’yi abartayım, millet güçlü görsün, karizması çizilmesin, dram ortamı oluşsun diye çaba sarf etmiş Oda.
 
Wb ile alakası yok bu seride şöyle umursamadan Kutsal öldürecek adam arıyoruz, devrimci salatalıklar bile bunların merkezini bastıklarında kutsallara dokunmadılar bilerek.
Luffy reis geçirmişti bir tane. Senin aslında sadece o sahneye bakıp hardcore Luffy fanboyu olman lazımdı ama Zoro’nun sahnesini gördükten sonra Zoro’ya sarmışsın :hmm:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık