neden bu kadar hypelandın durduk yere, iyi misin ?Lan olum deli çıkacam zoro çok güçlü yazmam lazım.
neden bu kadar hypelandın durduk yere, iyi misin ?Lan olum deli çıkacam zoro çok güçlü yazmam lazım.
Kuma Nika abisini Luffy’nin içinde gördüğü için Shabondy’de yardım etmiştir. Luffy şanslı diyorduk şanstan da öte çıktı yahu bu Nika Luffy’i kaç kez kurtaracak be kardeşim ben sayamadım.Kuma: Yetiş ya Luffy diyecek.
Luffy reyizin herkesi yanina çekme gücü var. Mihawk bu gücü analiz edip ne meyve yeteneği de başka bir şey. Safi doğal karizma demişti. Bu adam Nika'yi bile kendine çekmiş.Kuma Nika abisini Luffy’nin içinde gördüğü için Shabondy’de yardım etmiştir. Luffy şanslı diyorduk şanstan da öte çıktı yahu bu Nika Luffy’i kaç kez kurtaracak be kardeşim ben sayamadım.
Luffy diye biri kalmadı unut onu.Artık Nika var...Kuma: Yetiş ya Luffy diyecek.
Yetiş ya Nika dedi Kuma sen kaçırmışsın xDKuma: Yetiş ya Luffy diyecek.
Az önce ayva yedim keserek.neden bu kadar hypelandın durduk yere, iyi misin ?
Bu bölüm cidden iyi dram yazmış.Uzun zamandan sonra benim ilgiyle-zevkle okuduğum bir bölümdü diyebilirim.Şu sayfa her karesi ayrı ayrı insanı üzüyor . 24 yıllık one piecenin en keder dolu sahneleri benim için .
Kutsal ejderlerin can çekiştiği günü beklemek > One piece hazinesinin ne olduğunu öğrenmek
Nika demesin?Kuma: Yetiş ya Luffy diyecek.