Luboyka adamdır adam.Kuma Nika abisini Luffy’nin içinde gördüğü için Shabondy’de yardım etmiştir. Luffy şanslı diyorduk şanstan da öte çıktı yahu bu Nika Luffy’i kaç kez kurtaracak be kardeşim ben sayamadım.
Peki, acaba ejderlerden birisi acaba Kuma'nın annesini nefsinden ötürü annesini almış olabilir mi? Babası da bu acıyı içine gömmek ve oğlu Kuma'nın can güvenliği için buna boyun eğmesi de olabilir mi? Belki de aslında annesi ölmemiştir.Hayır. Babasının söylemesi ile biliyoruz.
Akainu görmezden geliyor . Kendi adalet anlayışı ve denizcilere olan bağı için görevine devam eden biri . Kizaru en son Aziz Carlos olayında ne yapalım deyince bizi ilgilendirmez o işe kutsal şövalyeler baksın tarzında konuşmuştu .Akainu gibi güçlü bir adamın bunları eritmemesi için sebep ne acaba. Çok güçlü bunları koruyan bir şey mi var. Ondan mı çekiniyorlar. Akainu bunların köpeği desen değil. Seviyor desen değil.
Akainu bunlarla tartışıyor, diğer ejderleri ise takmıyordu. İleride bunlara karşı olacak bence. Zaten Devrimciler Denizcileri hedeflemiyor. Şu an vardır bir güçleri. Goroseiler de boş adam çıkmadı.Akainu gibi güçlü bir adamın bunları eritmemesi için sebep ne acaba. Çok güçlü bunları koruyan bir şey mi var. Ondan mı çekiniyorlar. Akainu bunların köpeği desen değil. Seviyor desen değil.
Akainu'da şoklu tasma vardır karşı gelemez sahiplerine.Akainu bunlarla tartışıyor, diğer ejderleri ise takmıyordu. İleride bunlara karşı olacak bence. Zaten Devrimciler Denizcileri hedeflemiyor. Şu an vardır bir güçleri. Goroseiler de boş adam çıkmadı.
Beş Kadim mevcut düzenin bozulmasını istemez.Satürn'den gördüğümüz kadarıyla gorosei amirallerden daha güçlü gibi.Birde kutsal şövalyeler var tabi.Figarland'ın ne kadar güçlü olduğunu bilmiyoruz..Akainu gibi güçlü bir adamın bunları eritmemesi için sebep ne acaba. Çok güçlü bunları koruyan bir şey mi var. Ondan mı çekiniyorlar. Akainu bunların köpeği desen değil. Seviyor desen değil.
Karşı gelecek olsa kızıl ejder tiyatro yapmazdı MF'de zaten.Akainu'da şoklu tasma vardır karşı gelemez sahiplerine.