Şu bölümden sonra Rogerın neden kutsal ejderlerin tarafında olduğunu çok merak etmeye başladım. Sırf xebece karşı garp ile beraber savaşmak içinse püğ senin kalıbına.
İhtiyaç hissetmemiştir, Kuma buraya ışınlandığında davullar çalacak.Bu luffy kaido karşısında kendisini sürekli şarjlarken burada niye böyle bayıldı? Ayrıca tanrı vadisi olayı çok epik bir olay gibi duruyordu gözümde ama belli ki tırt çıkacak
Kaido dövüşünden sonra Luffy 1 hafta uyudu. Bunun ne kadarı yediği hasardan, ne kadarı g5'i zorlamaktan bilmiyoruz. Gerek duymadıkça yapmaz yoruyorsa.Bu luffy kaido karşısında kendisini sürekli şarjlarken burada niye böyle bayıldı? Ayrıca tanrı vadisi olayı çok epik bir olay gibi duruyordu gözümde ama belli ki tırt çıkacak
Luffy reyiz bu anıları görse çok iyi olur. Ve galiba Luffy'nin bu misyonu alması bu şekilde olacak.Yıllardır one piece okuyorum . Hiç bir olay beni bu kadar üzmemiş ve etkilememişti .
Bir babanın çaresizliği ve oğlunu teselli şekli çok acı geldi . Bu çaresizlik ve oğlunun hiç bir zaman babasına karşı hayranlığını kaybetmemesi …
Kuma Doflamingoya göre kişilik olarak o kadar yüce ki .
Bu durumda bile babası için çabalayan bir çocuk .
Şu lanet olası seri de bu düzenin değiştiğini görmek dışında bir beklentim yok .
Çare Nika ve Luffynin karakteri bu düzenin altını üstüne getirecek . Bizde keyifle okuruz inşallah
Flashback sonrasi dum ta-ta ritmiyle sahne alır.eski zamanlarda nika ismi daha çok biliniyordu ama bucaner ırkından kalanlar çok azalmış ve günümüzde nikadan bahsedilmemesini bu şekil bağladi gibi duruyor oda, benim için tam tersi manga umduğumdan daha iyi devam ediyor.teknolojik saçmalıklar ve koca kafali idiot vegapunk görmediğim için memnunum, Lavuğun kazandiği savaş yok...Bu luffy kaido karşısında kendisini sürekli şarjlarken burada niye böyle bayıldı? Ayrıca tanrı vadisi olayı çok epik bir olay gibi duruyordu gözümde ama belli ki tırt çıkacak
Bu gerçekten çok güzel bir yorum hoşuma gitti gerçekten bütün yonkouların temel felsefesi bu olaylara şahit olmalarının akabinde çıkmış olabilir öyle olursa hepsinin ideallerinin temeli sağlam olurGarp ve Roger, Xebec'e karşı savaşmadı. Muhtemelen hep birlikte Gorosei ile falan savaştılar. İlgili flashback'te Xebec'in kahramanlık hikayesine bir bakış atacağız.
Bu sırada Xebec'in geride kalan tayfası da ondan aldıkları miras ile şunları yaptılar:
1. Linlin, Tanrı Vadisi'nde gördüklerinden sonra yaşadığı üzüntü yüzünden, tüm ırkların barış içinde yaşayacağı bir dünya kurmak istedi
2. Kaido, bu çürümüş dünyayı yok etmek istedi, bu yüzden büyük savaşı çıkarmak adına canavar ordusu yaratıyordu. Ayrıca içten içe herkesi özgürleştirecek "JoyBoy" olma ümidi de vardı. Keza Tanrı Vadisi turnuvasından kurtardığı King de buna inanıyordu
3.Whitebeard, aile gibi bir tayfa kurup, dünya hükümetine bağlı olmayan adaları koruması altına alıyordu. Bu tür adalar turnuva hedefi, biliyorsunuz.
Yani buradan sonra bir tık duygusal sahnelere geçeceğiz gibi