Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1095: Ölü Olmanın Daha İyi Olduğu Bir Dünya

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 163 77.6%
  • Orta

Kullanılan: 25 11.9%
  • Kötü

Kullanılan: 22 10.5%

• Kullanılan toplam oy
    210
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dragon Vegapunka da dünyayı değiştireceğim demiş . Değiştir artık şu dünyayı reis . Bak oğlun özgürlük savaşçısı olarak başladı . Sırt sırta hadi :d

Gördüğüm ve kahakaha attığım bir yorumu paylaşmak isterim. "Rocks baba, Tanrı Vadisine bunları öldürmek için geldiysen çıkarda gölgesinde serinleyek". İçeriği daha sade hale getirip sizinle paylaştım ama Rocks gözümde büyümeye başladı. Hep düşünüyorduk Tanrı Vadisi dediğimiz yerde Garp ve Roger nasıl WB, Big Mom, Kaido, Shiki, Rocks falan nasıl indirebilir diye ve belli olmaya başladı. Garling, Saturn falan hepsi adadaymış zaten.

Sanırım Saturn kendini yenileyen bir bedene sahip o yüzden bilerek yaralandı.Bu neden yaşlanmadığını açıklıyor.Her gelen yeni bilgi de Garp’ın hanesine eksi olarak yazılıyor op tarihinde unutulmayacak bu haftalar :D
Bana Balıkadam adasındaki Zeo'yu hatırlattı bir ara. Saldırıyı bilerek aldım falan diyor ya. Luffy kalksa Kaido'ya havada attığı yumruğu atsa yine karşılar mı bu herif?

Bana Balıkadam adasındaki Zeo'yu hatırlattı bir ara. Saldırıyı bilerek aldım falan diyor ya. Luffy kalksa Kaido'ya havada attığı yumruğu atsa yine karşılar mı bu herif?
Bunların sağı solu belli olmaz karşılayabilir.Baksana denizcilere böcek demiş egosu Doffy gibi çıkar bence bunların o yüzden her saldırıyı alabilirler.Fakat Garling bence öyle olmayacak Shanks gibi savaşçı ve temkinli olur.Garling bunlardan beter kötü çıkar kraldan çok kralcı olur zaten flashback sahnelerinde bile gördük.

Garp ve Roger, Xebec'e karşı savaşmadı. Muhtemelen hep birlikte Gorosei ile falan savaştılar. İlgili flashback'te Xebec'in kahramanlık hikayesine bir bakış atacağız.
Bu sırada Xebec'in geride kalan tayfası da ondan aldıkları miras ile şunları yaptılar:
1. Linlin, Tanrı Vadisi'nde gördüklerinden sonra yaşadığı üzüntü yüzünden, tüm ırkların barış içinde yaşayacağı bir dünya kurmak istedi

2. Kaido, bu çürümüş dünyayı yok etmek istedi, bu yüzden büyük savaşı çıkarmak adına canavar ordusu yaratıyordu. Ayrıca içten içe herkesi özgürleştirecek "JoyBoy" olma ümidi de vardı. Keza Tanrı Vadisi turnuvasından kurtardığı King de buna inanıyordu

3.Whitebeard, aile gibi bir tayfa kurup, dünya hükümetine bağlı olmayan adaları koruması altına alıyordu. Bu tür adalar turnuva hedefi, biliyorsunuz.

Yani buradan sonra bir tık duygusal sahnelere geçeceğiz gibi

kuma'nın hikayesi çok üzücü ve etkilenmemek elde değil ama bence, eiichiro oda hayat güzeldir isimli filmi izledi ve iyi fikir haa... ben bunu kullanırım bir ara dedi. oda'dan böyle bir fikir çıkmasının imkanı yok.

Garp ve Roger, Xebec'e karşı savaşmadı. Muhtemelen hep birlikte Gorosei ile falan savaştılar. İlgili flashback'te Xebec'in kahramanlık hikayesine bir bakış atacağız.
Bu sırada Xebec'in geride kalan tayfası da ondan aldıkları miras ile şunları yaptılar:
1. Linlin, Tanrı Vadisi'nde gördüklerinden sonra yaşadığı üzüntü yüzünden, tüm ırkların barış içinde yaşayacağı bir dünya kurmak istedi

2. Kaido, bu çürümüş dünyayı yok etmek istedi, bu yüzden büyük savaşı çıkarmak adına canavar ordusu yaratıyordu. Ayrıca içten içe herkesi özgürleştirecek "JoyBoy" olma ümidi de vardı. Keza Tanrı Vadisi turnuvasından kurtardığı King de buna inanıyordu
3.Whitebeard, aile gibi bir tayfa kurup, dünya hükümetine bağlı olmayan adaları koruması altına alıyordu. Bu tür adalar turnuva hedefi, biliyorsunuz.

Yani buradan sonra bir tık duygusal sahnelere geçeceğiz gibi
King turnuvadan değil de araştırmalardan kurtarılıyordu. King’in FB’sinde gösteriliyordu nasıl kurtarıldığı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık