Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1094: Beş Kadim'den Aziz Jaygarcia Saturn - Bilim ve Savunma Savaşçı Tanrısı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 106 62.4%
  • Orta

    Kullanılan: 40 23.5%
  • Kötü

    Kullanılan: 24 14.1%

  • Kullanılan toplam oy
    170
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dragon nasıl bir işe bulaştığının farkında olmayabilir :d

Ya çok şey biliyor ve buna rağmen hükümete düşman oldu ya da bildikleri yanıldığına yetmez çıkacak . Yani olayın sadece kutsal ejder tarafından haberdar İmuyu felan bilmiyor .

Nikayı biliyor olabilir mesela . Lague Townda Dragon ve Luffy ilişkisi çok farklı gelişti , sonradan Dragon hiç gösterilmese ben Nikayı biliyor dersim şahsen Dragon için
 
Nikayı tanıdığına göre eski olması lazım 30-40 yıl önce dünyaya ayak bastığını hatırlamıyorsa bunamıştır.
Nika’yı bu adam gördüyse eyvallah ama sadece bir yerden okuyup ya da İm’den duyduysa mesela ne olacak. Olasılık konuşuyoruz. O söze bakarak mecaz yapıyor da olabilir. “Lan önceden böyle gelip dövüşmemize gerek kalmazdı, bu amiraller bir halta yaramıyor, biri korsan oldu, biri sengoku, Kizaru da yaşlandı, aramaki ilgi odağı olmak istiyor, isho da savaş lordlarını aradan çıkardı” diyor olabilir.:bilmem:
 
Kizaru'ya güvenip gelmiş gibi bu Saturn. En başından beri gelseydin ya çeyrek canlara şov yapacak galiba. Üstelik meyvesi de çok üzerinde düşünülmeden özensiz bir şekilde karaktere hızlıca verilmiş gibi. Girişi ise kötü değil ama sıradanlık havası da var biraz. Kizaru kadar güçlü olduğunu sanmıyorum.
 
Bu sefer de Bleach'ten çalmış. Espadalar gibi bu Kadimler. Mühürlü meyve gücünü salıyorlar eciş bücüş tiplere dönüşüyorlar.
 
Saturn'un sözünden yola çıkılırsa Gorosei en azından 50 senedir aşağı inmemiş. Bu bağlamda en yüksek yetkinin onlara verilmesinin sebebinin olası bir Mariejois baskınında Pacifistaların kullanılmasının önüne geçmek olabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık