Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1094: Beş Kadim'den Aziz Jaygarcia Saturn - Bilim ve Savunma Savaşçı Tanrısı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 106 62.4%
  • Orta

    Kullanılan: 40 23.5%
  • Kötü

    Kullanılan: 24 14.1%

  • Kullanılan toplam oy
    170
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beklenen vs'ler geliyor gram zevk almıyorum amiral gelmiş vs atıyor tadı yok yıllardır beklenen gorosei geliyor heyecan yok. Diyorum kendi kendime kaido ile kizari ile nasıl vs attıysa gorosei ile de aynı tarz çocukça vs atacaktır 0 heyecan. Aga sen niye böyle saçma sapan bir şey yapıyorsun insan şaşıyor bak g5'e kadar herşey süper hele kaido vs luffy zirve noktası hakiler meyveler vs vs çok muntazam sahneler bölümler bırak böyle bitir ne bu resmen aksiyon filmi izlerken bir an da çizgi film'e döndü olay heyecan yok. Çatı savaşı neydi öyle ölümüne haki patlamaların ryo vs insan zevk alıyordu vs'den ama şimdi çizgi film izleyip bölümü bitiriyoruz o kadar bundan sonra da böyle gidecek. O zaman luffy büyük savaş da atıyorum sakazuki ile karşılaştı ne olacak yine böyle salak saçma güle oynaya mi savaşacak abisini öldüren karakter ile ciddiyet olmayacak mı hırs intikam görmeyeceğiz o zaman yazık bir efsaneyi bitiriyorlar.
 
Zoro lucciye 5 beden büyük bu arada ve çok saçma eşleşme hadi kizaru olsa kılıç yapabiliyor ışıktan ama lucci pençe filan atıyor abi çok uyumsuz direktman.
 
Kadimin meyve Japon mitinde bir şeytan, "yüzyıllardır karaya ayak basmadım" ve "NİKA!" replikleri meyveyi farklı bir klasmana çıkarıyor bence. "Nika" Luffy harici bir varlık, kendi başına "Nika" diye biri var. Aynısının Gorosei içinde geçerli olduğunu düşünüyorum, orada konuşan Gorosei değil doğrudan o şeytan bence. Sengokunun Buda meyvesi gibi bir şey değil bunlar farklı bir mevzu var burda. Artık bu noktadan sonra iş bence meyve türlerinden felan çıktı, ben ne Luffynin meyveyi zoan olarak tanımlarım ne Goroseinin meyvesini.

Gorosei'nin "Luffy" değilde "Nika" demesi benim için mevzuyu şüpheye yer bırakmayacak şekilde bu noktaya getirdi. Nika diyor çünkü Nika diye biri var, Nika diyor çünkü uyanış açıp Nikayı tanıyan şeytanı serbest bırakıyor.

Ek olarak nasıl ki Nika ortaya çıkmak için Luffy gibi birini beklediyse muhtemelen Goroseilerin de her biri içlerinde barınan şeytanlar için uygun kişiler. Hani Supernatural tarzı dizilerde/filmlerde vardır ya melek/şeytan her bedene girebilir ama her beden içine giren meleği/şeytanı kaldıramaz, her şeytanın/meleğin tam uyum sağlayacağı bir beden vardır felan, tepeden tırnağa o muhabbet işte.

Muhtemelen finale doğru birbiriyle savaşan gerçek manada Tanrılar ve Şeytanlar göreceğiz. Bu pentagram, büyü müyü dalgasını da isterse oralara bağlar.

Özet: Oda sıçtı, sıvadı, sıvadığı pok canlandı konuşuyor.
 
Satürn'ün meyvesi İllüzyon oluşturmuyorsa ki aurasından tersi anlaşılıyor, Oda Nika'da s.çtığını kadimde sıvar. Büyü falan dahil olursa seriye daha da cılkı çıkar. Yani o çemberin oluşması, içindeki şekil, Satürn'ün orada belirmesi falan umarım meyvenin illüzyon yeteneğidir.
Oda bütün tuşlara bastı, seri köz getiriyor. Bu seferde Fullmetal Alchemist'deki Dönüştürme Çemberini kullanıyor.

Bundan sonra ne göreceğiz? Isekai'ler gibi paralel evren mi?

Saturn'un "Nika..." deyişi eski bir tanıdığı görmüş gibi geldi.
Eskiden karşı saflarda savaşmışlar büyük ihtimalle veya Nika 6. Kadimdi ama bunlardan ayrıldı.
 
Saturn güçlü gibi ama ben görünüşünü hiç beğenemedim.

Luffy vs Kizaru savaşı seride okurken en zevk alamadığım savaşlardan biri oldu benim için. Fight baslamadan bir bölüm önceki Luffy'nin tepkisiyle Kizaru'nun Luffy ile iyi bir fight atacağını düşünmüştüm fakat o sahneden sonra böyle bir fighta şahit olmak dengesiz geldi bana umarım biran önce Saturn vs Luffy fightı başlar.
g5 olduğu sürece hiçbir fight zevkli olmayacak, neden öyle bir beklentiye girdin ki?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık