Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1094: Beş Kadim'den Aziz Jaygarcia Saturn - Bilim ve Savunma Savaşçı Tanrısı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 106 62.4%
  • Orta

    Kullanılan: 40 23.5%
  • Kötü

    Kullanılan: 24 14.1%

  • Kullanılan toplam oy
    170
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serinin gidişatından hiç mutlu değilim. One Piece dediğimiz anime iyice güç seviyelerinin arşa çıktığı bir animeye dönüştü. Öküz-Örümcek karışımı şeytan çıktı birde karşımıza. Hani en güçlü meyve tipi Logia türüydü, bakıyorum da antik-misti meyve tipleri çıka çıka anime iyice saçmalıyor. Bindiği şeyi süren kadın var, binek meyvesi diye meyve var ve bu kadın Koraramiral seviyesinde bir karakter. Şahsen, saçma bir yönde ilerlediğini düşünüyorum serinin.
Nika ile serinin içine o kadar saçma etti ki 1 meyve kullanıcısı demonic aura ile summon oluyor ama okuyucuda etki meh seviyede... Mübarek diablo oynuyoruz sanki cehennem den tanrı çağırdık giriş janjanlı lakin önemi yok. 5 6 sene önce bu sayfaları görsek woohoooo derdik şimdi e mekanda nika var halleder.. Kapat git dükkanı...
Bırakın da bitsin seri ne gidişatından bahsediyoruz sona geldik zaten
 
Bu tepkiyi anlamadım . Manga okuyoruz adam Dragon getirse oturup geldiği mesafeyi hesaplayıp E.odaya saldıracak mıyız ?
Getirmek istese getirir zaten .
Dragon'da rüzgar meyvesi vardır, uçmasını sağlayan bir zoan meyvesi vardır.... Bir şekilde gelir istese. S Doflamingo, Punk Hazard'a çabucak gelmişti. Keza, Kaido'yla savaşan Shanks'ta MAirneford'a ışınlanmıştı. :) Sanki önceden örnekleri yokmuş gibi millet imkansız diyor.
 
Güya duygusallaşıp Bonney'i kendi bizzat kurtarmaya gidiyor işte. Dragon'a gelince mantığını öne sürüp hükümete yaslanmayı seçen adam mevzu Kuma ve kızı olunca duygusallaşıyor.
Yahu elinde imkan olsa da yapsa, ben yine bir şey demem. At arabası hızında giden ve hiçbir savunma mekanizması olmayan bir şeye binmiş "ben geliyorum" diye bağıra bağıra düşmanın üzerine gidiyor.

Bir de "düşmeyiz rahat olun" diyor yanındakilere. Buluta bir vurdular yere yapıştı. Bu kadar salak olunmaz.
 
B planı gerçekten yok. Mesela biz Saturn'ü gelirken görmedik diyelim. Hiyerarşi listesinin en üstüne Beş Kadim'in gösterildiği anda anket açsak "adaya Kadim gelir mi" diye. Neredeyse %100 oranda "gelir" seçeneği seçilirdi. Çünkü Oda bu kadar klişe ve kurgu fakiri bir adam.

Çocuk hikayesi yazmıyor olsaydı, Vegapunk gibi çok zeki bir adama bu kadar büyük bir gücün en yüksek kontrol yetkisini kendisine verdirirdi.
Son yazdigin icin katiliyorum, bence isin en sonunca o yetkisi kendisine tanimlamis olacak, daha dogrusu olmasi lazim. Yoksa cok sacma olur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık