Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1094: Beş Kadim'den Aziz Jaygarcia Saturn - Bilim ve Savunma Savaşçı Tanrısı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 106 62.4%
  • Orta

    Kullanılan: 40 23.5%
  • Kötü

    Kullanılan: 24 14.1%

  • Kullanılan toplam oy
    170
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben hala gelenin meyveye dönüşen değil meyvenin ruhunun kendisi olduğunu düşünüyorum. O yüzden çağırma rütüeli ile geldi. Nikayı da belki tüm meyveler birbirini tanıdığı için tanıyordur.
 
Yerçekimi meyvesi - Orman meyvesi gibi üst düzey meyveleri istediği gibi yüzlerce yıldır erişebilen hükümetin en baştaki adamların meyvesi bu meyvelerden aşağı çıkmamalı diye düşünüyorum. Ama gene de h.haki çıkmazsa bunlarda yonkou etme olasılıkları yok.

Yonkou seviyesi veya ona yakın çıksalar rakipleri kim olur diye bakarsak

Zoro
Sanji
Yamato
Kid
Law en başta akla gelenler olur muhtemelen. Bunun yanında Shanks ve Dragon'da eklenebilir ama Kutsal Şovalyöler'de işin içine dahil olabilir veya ikiside ölebilir o yüzden onları katmamak daha mantıklı.
 
Satürn'de Yōkai meyvesi var, eğer her kadimde de varsa ve yōkai meyveleri bu kadar değerliyse neden Wano'daki tilki Onimaru'ya da yōkai Onyudo meyvesi verildi anlamadım.
 
Okuyucu Akainu, Dragon, Mihawk, Shanks vb. görmek istiyor. Sakazuki vs Kuma olayı bile dünya çapı trend olmuş. Akainu ve Dragon karşılaşsa neler olur acaba... Bu Gorosei ve Im takımı isterse gezegeni patlatsın çok ilgi çekeceğini sanmıyorum. Nika olayı gibi ucu açık çünkü. Oda ne yazsa olabilir denir.
 
Bu abla antik robot gelince üstüne atlasa katliam yapar

Bu teyzeden sonra robotu tanıtacağı için şuan robotun deniz taşından yapılmak yada o enerjiyi yoğun şekilde içermek dışında pek şansı yok. Gözünü sevdiğim yazar meyveler arzularla alakalı dedirtti. Kim, neden, birşeyleri sürmeyi deli gibi arzular ki? Zaten sürülecek şeyler işi görüyor. Sen ağacı taşı sürerek daha fazla ne kazanacaksın?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık