İki meyve yeme durumları da uzak da olsa bir ihtimal.Olabilir. Şuan Satürn değil de Meyvenin kendisi orada gibi. Satürn komple kontrolü meyvenin kendisine bırakmış bile olabilir. Adam diyor ki, en son ne zaman dünyaya ayak bastım falan. Belki de o yüzden pentagramla çağırıldı. Kontolü meyveye bırakınca pentagramla kendisi dünyaya geliyordur. Öbür türlüsü ise dönüşüm oluyor. Burada biz bir zoan dönüşümü görmedik.
Shanks'in Beyazsakala zayıf adamlarını güverteden çek demesine çok benziyor durum. Yoksa Shanks'in o dağlar kadar yüksek dediğimiz kral hakisinin altında bir bit yeniği mi varDikkatimi çekti tuğamirallerden düşük rütbedeki denizcilere neden Satürn’e bakmamaları gerektiği söylendi?
Gizlilik çok mantıklı bir sebep değil.Ne yani üst rütbedeki denizcilerin ağzı daha mı sıkı?
Bunun altından başka bir şey çıkacak gibi…Göreceğiz.
Dediğini ben de düşündüm ama burada dikkat edersen denizcinin kral hakiden falan bayıldığı yok.Satürn burada direkt adamın kafasını parçalamış.Senin dediğin gibi denizci burada kral hakiden bayılmıyor.Shanks'in Beyazsakala zayıf adamlarını güverteden çek demesine çok benziyor durum. Yoksa Shanks'in o dağlar kadar yüksek dediğimiz kral hakisinin altında bir bit yeniği mi var